Βίντεο αναγνώστη στο kozan.gr: Σε πόσες λακκούβες “πέφτει” ένα αυτοκίνητο στην Πτολεμαΐδα σε μια τυχαία πεντάλεπτη βόλτα στο κέντρο της πόλης;;;

7 Αυγούστου 2024
07:09

Σε πόσες λακκούβες “πέφτει: ένα αυτοκίνητο στην Πτολεμαΐδα σε μια τυχαία πεντάλεπτη βόλτα στο κέντρο της πόλης;; Βίντεο  αναγνώστη.

 

8 σχόλια

  • Η Πτολεμαΐδα μπορεί άνετα να μπει στο βιβλίο γκίνες ως η πόλη με τις περισσότερες λακκούβες και μπαλώματα στους δρόμους ή ακόμη ως πόλη που δεν υπάρχει κανένας δρόμος χωρίς μπάλωμα.
    Το μόνο τμήμα οδού χωρίς μπαλώματα ήταν αυτό της νότιας εισόδου της πόλης αλλά όπως βλέπουμε η ΔΕΤΗΠ φρόντισε να δημιουργήσει τις συνθήκες να μπορούμε να μπούμε στο βιβλίο γκίνες και πάλι..
    Μια λύση θα ήταν να κατασκευαστούν δεξιά και αριστερά στους δρόμους αγωγοί όπου θα διέρχονται καλώδια, αγωγοί ύδρευσης κλπ.

  • και τι τον νοιαζει τον πλακεντα,εχει σαμπως αντιπολιτευση να τον ελεγξη;οτι θελει κανει,αλλωστε 6 χρονια δημαρχος πειτε μου τι εργο εκανε;

  • Οι δρόμοι της διαδρομής σου είναι : Σουλίου, Νοσοκομείου, Πόντου, 25ης Μαρτίου, Διαδόχου Παύλου, Θεμιστοκλή Σοφούλη). Οι οδοί Σουλίου και Πόντου είναι στο νέο έργο που δημοπρατείται. Η οδός 25ης Μαρτίου, ασφαλτοστρώθηκε πριν από λίγο καιρό ( δεν τέλειωσε ακόμη η εργολαβία). Οι οδοί, Διαδόχου Παύλου και Θεμιστοκλή Σοφούλη, ασφαλτοστρώθηκαν στις προηγούμενες εργολαβίες τα τελευταία χρόνια.
    Κάθε χρόνο να ασφαλτοστρώνονται οι δρόμοι, τις λακκούβες , δυστυχώς , δεν τις γλιτώνουμε. Σκάβει η ΔΕΤΗΠ, Η ΔΕΥΑΕ για βλάβες, λένε! Οι οπτικές ίνες δεν έχουν τελειωμό, για να έχεις γρήγορο internet και άλλες παροχές, λέει! Ασφαλτοστρώνονται οι δρόμοι και από πίσω ζητούνται άδειες για εκσκαφές από τους διάφορους. Δεν έχουμε σωσμό!
    Ίσως τη λύση που βλέπω κι εγώ είναι να σκαφτούν όλοι δρόμοι και να μπουν αγωγοί που μέσα τους να υπάρχουν όλες οι προηγούμενες παροχές! Είναι ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ, δεν ξέρω εάν μπορεί τώρα να γίνει και δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θέλει και πόσα χρήματα, σε ένα κράτος που στέρεψαν οι χρηματοδοτήσεις!

  • Aυτην την βόλτα έπρεπε να την κάνει ο Δήμαρχος μαζί με το αντιδήμαρχο μία φορά τον μήνα για να ξεπιαστουν από τις καρέκλες τους κ να δούνε τις λακουβες κ τον φωτισμό τις εγκατελημενης ΕΟΡΔΑΙΑΣ!!!!!!¨Ενας ψηφοφορος του 81 τακατο

  • Στον δρόμο από εργατικές κατοικίες μέχρι την Καρδιά είχαν σκάψει το δεξιό τμήμα του δρόμου (αν θυμάμαι καλά για τον αγωγό της τηλεθέρμανσης). Έχει στρωθεί άσφαλτος αλλά για κάποιον λόγο δεν φρόντισαν να την φέρουν στο ίδιο ύψος με τον υπόλοιπο δρόμο! Επίσης εδώ και τουλάχιστον 2 μήνες υπάρχουν 2 μεγάλες λακούβες μπροστά στην είσοδο του LIDL στις όποιες έριξαν πρόχειρα χαλίκι. Δήμαρχε πάντως δεν μας ενδιαφέρουν αυτά, καμιά εκδήλωση θα κάνουμε;

  • Σημερινή ανάρτηση του δημάρχου Εορδαίας: ” Φτάσε ασφαλής”
    Μάλλον είστε αλλού εκεί της δημοτικής αρχής. Φτιάξε πρώτα τους δρόμους σας να είμαστε ασφαλείς εμείς και τα οχήματα μας και μετά κάντε τους τροχονόμους!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι