Κοζάνη: Σχόλιο αναγνώστη για κόμβο Lidl

7 Αυγούστου 2024
17:47

Πριν την ανακατασκευή της οδού Βέρμιου στον κόμβο του lidl υπήρχαν τρεις λωριδες κυκλοφορίας με την αριστερη να προοριζεται για τα οχηματα που στρίβουν για το super market.

Με το στενεμα της οδού η αριστερή λωρίδα καταργήθηκε αλλά το  φανάρι εξακολουθεί να λειτουργεί όπως και με τις τρεις λωριδες.
Πρέπει ο Δήμος Κοζανης να προσαρμοσει το πρόγραμμα του φωτεινού σηματοδοτη στην νεα κατάσταση διότι σήμερα ο κόμβος είναι επικίνδυνος.

 

16 σχόλια

  • Η όλη διαμορφωση του δρόμου ήταν λάθος εξαρχής απορώ ποιος το σκέφτηκε αυτό…και ποιος το ενέκρινε..είσοδος εξοδος πόλης με μιάμιση λωρίδα δρόμου δεν μπορούν να κινηθούν με άνεση ούτε τα φορτηγά, λεωφορεία, αυτοκίνητα και ανά πάσα στιγμή να γίνει ένα.σοβαρο ατυχημα προς το παρόν φεύγουν πολλοί προς τα μεταλλικά κιγκλιδωματα , τώρα που θα γίνει και το νέο πλυντηριο αυτοκινήτων θα γίνει πανηγύρι εκεί..

  • Όταν βγουν οι φωτογραφίες και γράφει το δελτιο τυπου όλα θα τακτοποιηθούν
    Έτσι άμεσα και γρήγορα απαντά η δημοτική αρχή στα προβλήματα και τις επισημάνσεις των δημοτων

  • Γενικά παραστένεψε ο δρόμος εκείνος, μέχρι μέσα.. Τώρα το είδα καθότι είμαι από Πτολεμαΐδα και δεν είχε τύχει να μπω από εκεί μέχρι τώρα. Ομόρφυνε μεν, αλλά είναι αρκετά στενός, και αρκετά επικίνδυνος, γιατί οι ταχύτητες είναι σχετικά υψηλές και έχει κίνηση.

  • Συμφωνώ απολύτως. Όταν κάποιος βρίσκεται στην αριστερή πλευρά του δρόμου προκειμένου να στρίψει προς το Lidl βλέπει τα αυτοκίνητα που κατευθύνονται προς το Δρέπανο να κινούνται δίπλα με υψηλή ταχύτητα. Προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει η τροχαία να τοποθετήσει διαχωριστικά με κώνους αρκετά πριν τα φανάρια.

  • Η διαμόρφωση είναι αποτυχημένη και επικίνδυνη, πρέπει είτε να αποκατασταθεί στην προηγούμενη κατάσταση είτε να καταργηθεί εντελώς η στροφή από Κοζάνη προς Λιντλ και η αναστροφή να γίνεται στο Σπινάρη.

    Το ίδιο αποτυχημένος και επικίνδυνος φαίνεται πως θα είναι ο νέος κυκλικός κόμβος, που κατασκευάζει η Περιφέρεια στην έξοδο του Βατερού: θα τσακιστούν αρκετά αυτοκίνητα εκεί, μέχρι να μάθουν όλοι την επικινδυνότητα, ακριβώς όπως έγινε με τις στροφές των Κοίλων.

    Κάποιοι μαθαίνουν να κάνουν δρόμους τσακίζοντας αυτοκίνητα! Μήπως να τους στείλει σπίτι τους ο Αμανατίδης, να παίζουν με αυτοκινητάκια χωρίς να ενοχλούν;

  • Έναν κόμβο θέλει και θα λυθεί το πρόβλημα στενέματος κλπ κλπ, όπως λύθηκε στις υπόλοιπες εισόδους της πόλης.

  • Εκεί η στροφή έπρεπε να κλείσει με νησίδα. Λίγο πιο κάτω έπρεπε να γίνει ένα ring-about και ένα λίγο πριν τον Πάπιστα(λίγο πριν τον Πετρίδη) με την ξυλεία ώστε όλοι θα μπορούν μα κινηθούν προς όλες τις κατευθύνσεις.
    Αλλά που……

  • Έχει και όριο κυκλοφορίας. Το τηρεί κανένας? ας στηθεί μια εβδομάδα εκεί η τροχαία να τους γράψει όλους όσους τρέχουν και μετά θα στρώσει το πράγμα. οι δρόμοι μας φταίνε όχι το μυαλό μας. σε κατοικημένη περιοχή μπαίνεις, θα πας με 40 κύριε Έλληνα, μόνο να τρέχεις ξέρεις και να σκοτώνεις και να σκοτώνεσαι

  • Οι ανίκανοι άσχετοι που κατέστρεψαν τον εκείνο δρόμο όπως και κάποιους άλλους και συνεχίζουν ίσως να σκεφτούν να στενεψουν την αδικαιολόγητα φαρδιά νησίδα (αυτό έπρεπε να είχαν κάνει από την αρχή) που μόνο βρωμιά προσφέρει και τίποτα άλλο…

  • Ο δρόμος έχει όριο ταχύτητας 40 από τα Lidl μέχρι την την είσοδο στην πόλη άρα στην ουσία απαγορεύεται η προσπέραση εκτός αν κάποιος πάει με 30 και τον προσπεράσει κάποιος με 40.Αν τηρηθεί τα όρια που είναι και το αυτονόητο δεν υπάρχει πουθενα επικινδυνότητα.

  • Ό,τι να ‘ναι γράφετε οι περισσότεροι εδώ μέσα!!! Ο δρόμος είναι μια χαρά, έχει όριο 40 χλμ την ώρα, αλλά σχεδόν κανείς δεν το τηρεί!!! Οι περισσότεροι που περνάνε από εκεί, τρέχουν σαν παλαβοί και κάνουν παράνομη προσπέραση!!! Καλώ την Τροχαία να στηθεί εκεί για 2 εβδομάδες τουλάχιστον για να επιβάλλει πρόστιμα και να αφαιρέσει διπλώματα!!! Φτάνει πια με τη βλακεία του καθενός, όλα σας φταίνε!!!! Κοιτάξτε στους καθρέπτες σας και θα δείτε ποιοι φταίνε πραγματικά…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι