Στις 28 Αυγούστου οι “ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ” στην Πτολεμαΐδα με πρωτοβουλία του Ιεροκλή Μιχαηλίδη για την ενίσχυση των ΑΜΕΑ!

7 Αυγούστου 2024
22:18

Στις 28 Αυγούστου οι “ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ” στην Πτολεμαΐδα με πρωτοβουλία του Ιεροκλή Μιχαηλίδη για την ενίσχυση των ΑΜΕΑ! Τα έσοδα θα διατεθούν στην αγορά ενός καινούργιου “Λευκού Ταξί” ντικατάσταση του, για τη μετακίνηση των ΑΜΕΑ

 

 

 

Ένα σχόλιο

  • Μπράβο στον Ιεροκλή και σε όλους τους διοργανωτές, δεν το συζητώ. Ο σκοπός είναι πράγματι ιερός. Αλλά ρε παιδιά, 20€ για μια παράσταση… Τι πράγμα είναι αυτό φέτος; Έρχονται παραστάσεις, γίνονται συναυλίες και δεν μπορούμε να πάμε καν. Σκεφτείτε λίγο πόσα λεφτά θέλει μια οικογένεια τριών, τεσσάρων ατόμων για να παρακολουθήσει. Εάν τώρα εδώ ήταν το εισιτήριο 10€ και γέμιζε το γήπεδο δεν θα ήταν οκ; Ο Δήμος που διαφημίζει τις διάφορες συναυλίες και δράσεις τι κάνει εκτός από το να διαφημίζει; Σε άλλες πόλεις γίνονται συναυλίες δωρεάν. Δήμος είστε, δεν είστε μάνατζερ.. Τέλος… Καλή επιτυχία εύχομαι. Εγώ μάλλον δεν θα μπορέσω να την παρακολουθήσω κι ας θέλω τόσο πολύ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι