Διαμαρτυρία αναγνώστη στο kozan.gr: “Ζητησα επανελειμμενως απο την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Κοζάνης να παρέμβει όμως ουδέποτε ασχολήθηκε”

8 Αυγούστου 2024
12:24
Ανεβαίνοντας προς τον Αγιο Νικάνορα στο δρόμο προς το Σιόποτο Κοζάνης στο ύψος της διασταύρωσης για τους Κασμιρτζηδες το ρέμα εκατέρωθεν του δρόμου είναι γεμάτο χόρτα με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγους. Επανελειμμενως ζητησα από την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Κοζάνης να παρεμβει ομως ουδεποτε ασχοληθηκε. Παρακαλώ για την ανάδειξη του θέματος. <=/div>

Φωτο αρχείου

8 σχόλια

  • Υπάρχουν και πολλοί άνεργοι, όπως κι εγώ,που είμαστε και κάτοχοι μεσινέζας!Θα μπορούσαν,μόνο με ένα μεροκάματο να αναθέσουν το κόψιμο χόρτων με πολύ μικρό κόστος..

  • Βγήκατε όλα τα Μαλουτάκια παγανιά στα σόσιαλ και κατηγορείτε αβέρτα κουβέρτα τη νέα δημοτική αρχή λες και είναι σούπερμαν να διορθώσουν παθογένειες ετών μέσα σε οκτώ μήνες θητείας….αλλά ευτυχώς που εμείς οι υπόλοιποι θυμόμαστε τι γινόταν πριν και επιλέξαμε σωστά στις τελευταίες εκλογές!!! Ακόμα δεν χωνέψατε την ήττα σας!!!!

  • Μόλις βγουν οι φωτογραφίες και ετοιμασθεί το δελτίο τύπου,φαίνεται ο συντάκτης του απουσιάζει,όλα θα διορθωθούν
    Λίγη υπομονή χρειαζεται

  • Πάρε μια μισινεζα και κόψε τα…. σιγά την έκταση…τόσες φορές που επανειλημμένα… Ζήτησες από την υπηρεσία καθαριότητας, θα είχες τελειώσει….

  • σε λάθος υπηρεσία απευθύνεσαι..πάλι καλά που δεν το ζήτησες και από τισ σχολικές επιτροπές..τρομάρα σου..

  • Στο παρκο του Αγιου Δημητριου ειναι χαλασμενα τα μπεκ κ τρεχει το νερο του αυτοματου ποτισματος τη νυχτα στο δρομο …

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι