Kozan.gr: Μια ακόμη δικαστική νίκη – δικαίωση των κατοίκων της Καλαμιας – Απορρίφθηκε η αίτηση ανάκλησης που κατέθεσαν οι εμπλεκόμενες εταιρείες κατά της απόφασης των ασφαλιστικων μετρων του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κοζάνης

9 Αυγούστου 2024
14:19
Μια ακόμη δικαστική νίκη – δικαίωση των κατοίκων της Καλαμιας. Συμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr απορρίφθηκε η αίτηση ανάκλησης που κατέθεσαν οι εμπλεκόμενες εταιρείες κατά της απόφασης των ασφαλιστικων μετρων του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κοζάνης που έκρινε ότι η εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σταθμών απαγορεύεται στην ζώνη των 500 μέτρων από τα όρια των οικισμών που υφίστανται προ του 1923, συνιστώντας ανεπίτρεπτη προσβολή του ζωτικού χώρου και συνεπακόλουθα της προσωπικότητας των κατοίκων.

Kozan.gr

48 σχόλια

  • Συγχαρητήρια στους κατοίκους και ιδιαίτερα στην κυρία Αντωνία Δαγιογλου και τον δικηγόρο κύριο Κατσέλα.

    • Συγχαρητήρια στην πρόεδρο και στους κατοίκους του χωριού για τον αγώνα τους!
      Ο κ.Κατσέλας ως αμειβόμενος νομικός έκανε σωστά τη δουλειά του

    • Γλύτωσε η περιοχή και το χωριό από άλλη μια οικολογική sic παρέμβαση.. το οικολογική μόνο ειρωνικά στέκει.. καθόσον η χώρα αυτή τη στιγμή έχει υπερκαλύψει τις ανάγκες της δεκάδες φορές πάνω σε ΑΠΕ , αλλά παρόλα αυτά συνεχίζουν να δίνουν άδειες .. για φθηνότερο ρεύμα να φανταστώ ε; Τι όχι;

      • Sic και ξε sic οικολογική παρέμβαση δεν αλλάζει τίποτα ένα χωριό 50 ατόμων σε λίγα χρόνια τιιιι. Ένα είναι σίγουρο οποίος πεθαίνει σφραγίζεται το οικόπεδο του με εκκλησία που υπολειτουργεί χώρις καφενείο χωρίς μηνί μάρκετ χωρίς περίπτερο και χωρίς να φενεται μέλλον δυστυχώς ένα πυροτέχνημα.Συγχαρητήρια σε όλους για την νίκη ελπίζουμε να βγάλετε μια φορά έναν χειμώνα στο χωριό που πονάτε τόσο πολύ….

  • Μπράβο Αντωνία!!!!!
    Άξια!!!!
    Ας την βλέπουν οι πρόεδροι των γύρω κοινοτήτων μπας και παρακινηθούν, γιατί κάποιοι όνομα και μη χωριό βρίσκονται σε χειμερία νάρκη κ εκτελούν παρόλα αυτά και 2η θητεία!
    Βλέπετε είναι και οι ψηφοφόροι σε χειμερία νάρκη… Αλλά ξυπνούν κι έρχονται στις εκλογές.

    • Δεν είναι ανάγκη τα φωτοβολταϊκά να μπουν όπου γουστάρει η κάθε εταιρεία!!! Κάθε περιφέρεια έχει χωροταξικό σχεδιασμό και μπορεί να απαγορεύει όπου τεκμηριωμένα κρίνει ότι δημιουργούν πρόβλημα… Για παράδειγμα, τα φωτοβολταϊκά που είναι φάτσα – κάρτα στα Κοίλα, δεν θα μπορούσαν να είναι σε κάποια άλλη περιοχή??? Εδώ δεν θίγονται οι κάτοικοι??? Τί σκοπεύει να κάνει η δικαιοσύνη???

      • Σχετικά με τα φωτοβολταϊκά των Κοίλων η μόνη ένσταση που θα έθετα είναι ,αν τυχόν στερούν βοσκήσιμο χώρο.Η εικόνα δεν με ενοχλεί.

  • Συγχαρητήρια για την νίκη του χωριού σας. Τι κερδίσατε όμως δεν είπατε την ΝΔ το Μητσοτάκη τα καρκινογόνα ΑΠΕ που θα φτάσουν στο χωριό σας την θερμοκρασία στους 45 βαθμούς τον κατακλυσμό που θα έφερναν.Ειδήμονες ζαμπλουτοι με μόνιμη κατοικία στην Κοζάνη….

    • Δεν έχασαν όλοι σε κάποιους έχει τοποθετήσει ήδη η εταιρεία φωτοβολταϊκά στην στέγη μέχρι και καινούργιες σκεπές έχουν φτιάξει.

      • Ναι σε 2 σπίτια όλο κι όλο🤣🤣🤣🤣🤣🤣 έχουν σκοτωθεί μεταξύ τους αυτοί που τα θέλαν.δεν μιλάει ο ένας με τον άλλον… αχαχαχαχαχα

        • Εσύ κυρία μου που λες ότι σκοτωθεικαν μεταξύ τους αυτοί που ήθελαν τα φβ βγες λίγο από το σπίτι σου να σε χτυπήσει ό ήλιος μήπως και συνέλθεις. Όσο για το αν η εταιρεία έκανε επεμβάσεις σέ δύο σπίτια που λες είναι αυτά που βλέπεις τα άλλα δεν μπορεί να τα συλλάβει ο νους σου…

  • Δλδ με τελεσίδικη απόφαση Δικαστηρίου της χώρας, θα μπορούν οι εταιρείες να πηγαίνουν στα 500 μέτρα από τους οικισμούς να εγκαθιστούν ΑΠΕ… μάλιστα.. μεγάλη νίκη…(σανο..)

  • Τι καταλάβατε έμεινε η ομάδα της Κοζάνης χωρίς διοίκηση δε θα την δούμε πότε στα μεγάλα σαλόνια σαν ομάδα……..Μπράβο σας και το παράδειγμα σας να το ακολουθήσουν και άλλες κοινότητες της περιοχής….

  • Καφενείο δεν έχετε εκκλησία δεν έχετε περίπτερο δεν έχετε μάρκετ δεν έχετε αλλά κερδίσατε????? Μόνο μυρωδιά…

    • Μυαλό πεντάχρονου…αλλά πονάτε και δεν ξέρετε τι να πείτε….καλή είναι και η μυρωδιά…της νίκης….🤣🤣🤣🤣🤣🤣

      • Πεσμας τί κέρδισες να ξέρουμε και εμείς να πανηγυρίσουμε… Γιατί από όσα γνωρίζουμε οι μόνοι που κέρδισαν και κερδίζουν είναι αυτοί που ήταν υπέρ των φβ με ανταποδοτικά ανάλογα Ακρινής τα χαλασατε αυτά τα μεγάλα ωφελεί στο χωριό σας με τζάμπα ρεύμα θέρμανση και πανηγυρίζετε τόσο σας κόβει. Η δε μάγκες που ευτυχώς ξέφυγαν από την μιζέρια σας αυτό και μόνο αρκεί που σας κάνουν πλάκα που δεν γνωρίζετε τί ακριβώς πήραν εκεί είναι ή μαρμιτα….

  • Θέλετε δεν θέλετε από τα 500 και πάνω θα μπουν.Ααα και που είστεμετα ελάτε να σας δώσω εγώ φραουιλιτσες μαζί με κάτι στραβά αγγούρια να τα ισιαξετε.

    • Αχαχαχαχαχα τα αγγουράκια θα τα φάτε εσείς με πολλά άλλα…ζοριστειτε κι άλλο πείτε κι άλλα περνάν και δεν ακουμπάνε… συνεχίστε να ζοριζεστε κι άλλο μας κάνετε την διάθεση….

    • Μα και το χωριό αυτό θέλει.να φύγουν πάνω από τα 500 μέτρα…αλλά αν δεν ξέρετε λέτε ότι να ναι.για αυτό και λέμε κερδίσαμε ήδη..

  • Κύρια πρόεδρε κοίτα πρώτα να καθαρίσεις τα πεζοδρόμια την είσοδο του γραφείου και άσε τα Κεδρόδασος και τα μεγάλα λόγια .Με ξένα κόλλυβα θέλεις να είσαι συνέχεια στην επικαιρότητα δόξα θέλεις και κάνεις επιφανειακά πράγματα και μεγάλα λόγια στολισμένα που πολλοί ούτε καν τα καταλαβαίνουν Α ξέχασες να γράψεις και για τα άλλα αρώματα.Λυπαμε πολύ που φέρατε εσείς η από την πόλη τη διχόνοια στο χωριό συγχαρητήρια κυρία καθηγητρια

    • Μεγάλες αλήθειες μέχρι και άτομα έφυγαν από το σύλλογο μέχρι και άτομα δεν δέχτηκε στο σύλλογο. όλα καλοστημενα με ομαδικά βαιπερ που κατινιαζαν όποιον καλαμιωτη δεν γουσταραν και όσοι είχαν το θάρρος να πούνε την γνώμη τους στο δήθεν σύλλογο τον βγάζανε από την ομαδική ατελείωτη ή ξεφτίλα και πολλά άλλα που θα τα λουστουνε…

    • Τα πεζοδρόμια τα καθαρίζουν οι ιδιοκτήτες των σπιτιών…η κυρία καθηγήτρια όπως αναφέρετε δεν έφερε καμία διχόνοια αλλά κάποια άτομα του χωριού με το ψέμα κ το προσωπικό τους πρόβλημα…είναι άξια και για αυτό την σέβονται όλοι κ την αγαπάνε στο χωριό…από κ και πέρα ακόμα ενοχλεί η νίκη της και τα πράγματα που κάνει η που θα κάνει ..

  • Για μετρήθητε οι σωτήρες της καλαμιάς πόσοι από σας θα ρθητε το χειμώνα να μείνετε πόσοι έχετε σπίτια και πόσοι τη ξέρετε. Αλλά μιλάτε με τη σιγουριά της μεγάλης σύνταξης και το κουμπάκι που γυρνάτε και γίνετε φούρνος το σπίτι σας. Γιατί εμείς εδώ πρέπει να πληρώσουμε προκαταβολικά το λιγότερο 500 με οικονομία. Συγχαρητήρια που μας σώσατε.

  • Συγχαρητήρια Αντωνία κερδίσατε την μάχη κατά των φωτοβολταϊκών η νίκη είναι προσωπική γιατί αν γνώριζε το χωριό σας τί χάνει ούτε την διασταύρωση δεν θα περνούσες όπως άλλωστε ήσουν μέχρι πριν έξι μήνες απών από το χωριό που είσαι νύφη. Οι χειρισμοί άψογη μέχρι και ο Αμανατίδης που ήθελε να έρθει για να πει για τα ανταποδοτικά ζωτικής σημασίας εσείς τόν ρίξατε άκυρο αλλά όταν έγινε περιφερειάρχης πήγατε και παρακαλουσατε για μερικά χιλιάδες ευρώ που τα θέλατε για δικαστικά έξοδα. Μηδέν τσίπα το μόνο κρίμα στους λίγους ηρωικούς μόνιμους κατοίκους καλαμιας που θα περνάν μια μεγάλη ανάσα εσείς είστε απλά ένα πυροτέχνημα σε λάθος γιορτή…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι