Η ΔΕΥΑ Εορδαίας για τα προβλήματα υδροδότησης στην Τ.Κ. Άρδασσας

9 Αυγούστου 2024
14:00

Η ΔΕΥΑ Εορδαίας για τα προβλήματα υδροδότησης στην Τ.Κ. Άρδασσας.

Screenshot

4 σχόλια

  • Ματιαγμένη την έχουν αυτήν την γεώτρηση; Τι γίνεται επιτέλους με το νερό στην Εορδαία;;; Γιατί δεν είναι μόνον η Αρδασσα. Και στην Πτολεμαΐδα οι διακοπές είναι συχνές και η ποιότητα νερού έχει πέσει στα τάρταρα. Μπορεί να μην είναι επικίνδυνο, αλλά δεν έχει καμία σχέση με το νερό που είχε κάποτε η Πτολεμαΐδα. Δεν μπορεί να είναι τυχαία όλα αυτά. Μήπως να το δείτε λίγο σοβαρά το θέμα;

  • Έχει ή δεν έχει νερό η Άρδασσα; Θα έχει ή δεν θα έχει; Δεν μας απαντάνε . Αλήθεια τι έχετε κάνει για την πρόσληψη του αναγκαίου προσωπικού σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησης; Να υποθέσω τίποτα.
    Έχουμε και λέμε ένας μηχανικός και δύο υπομηχανικοι. Αλήθεια τώρα αυτό είναι το προφίλ μιας αποτελεσματικής επιχείρησης;
    Σοβαρευτείτε προσλάβετε το απαραίτητο προσωπικό για να διασφαλιστεί το νερό της πόλης μας πριν είναι αργά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι