Kozan.gr: Κοζάνη: Υπερήλικας βρέθηκε δεμένος μέσα στην οικία του

10 Αυγούστου 2024
09:43
Κανένα σχόλιο

 

Σύμφωνα  με πληροφορίες  του kozan.gr, αντιμέτωποι μ’ ένα πρωτοφανές περιστατικό για τα δεδομένα της περιοχής βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου 10/8 αστυνομικοί, όταν ειδοποιήθηκαν να σπεύσουν σε οικία επι της οδού Ηροδότου (προς την περιοχή του Δημοτικου Κήπου) στην Κοζάνη όπου ακογόντουσαν φωνές έκκλησης για βοήθεια.  Οι αστυνομικοί που μπήκαν στην οικία  αντίκρισαν  έναν υπερήλικα δεμένο, ο οποίος όπως είπε  στους αστυνομικούς  έπεσε θύμα ληστείας. Απ’ ότι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες  δεν είχε κάτι στο σπίτι σημαντικής χρηματικης αξίας, γεγονός που υποδηλώνει πως οι αδίστακτοι δράστες έφυγαν με άδεια  χέρια.

Ο 85χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κοζάνης για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Kozan.gr

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι