kozan.gr: Δωρεά στο Δήμο Σερβίων οικοπέδου εμβαδού 332,13 τετραγωνικών μέτρων στην οδό Φιλίππου στα Σέρβια

11 Αυγούστου 2024
16:45

 Δωρεά στο Δήμο Σερβίων οικοπέδου εμβαδού 332,13 τετραγωνικών μέτρων στην οδό Φιλίππου στα Σέρβια. Όπως γράφει στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο Δήμαρχος Σερβίων Χ. Ελευθερίου: “Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους δωρητές Νικόλαο Κοκολιό,Θεοδώρα Κούνουπα, Ελένη Σακκελαριάδη, Αλίκη Αλεξιάδου, Δανάη Τερζοπούλου, Ελένη Καλικατζάρου, Δημοσθένη Γιαντσούλη,Θεοδώρα Δουδούμη, και Ευαγγελία Κοκολιού καθώς επίσης και στην πληρεξούσια δικηγόρο όλων των δωρητών κ.Αναστασία Τσάτσου για την δωρεά τους προς τον Δήμο μας ενός οικοπέδου εμβαδού τριακοσίων τριάντα δύο τετραγωνικών μέτρων και δεκατριών εκατοστών (332,13m^2) στη οδό Φιλίππου”.

Ένα σχόλιο

  • Μπράβο τους. Τι κρίμα που μόλις αγόρασε ο δήμος το οικόπεδο των προσκόπων με 80.000 ευρώ! Ενώ θα μπορούσε απλά να αξιοποιήσει αυτό το οικόπεδο!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι