“Mόνο με τη συναίνεση των τοπικών κοινωνιών” – Ξεκάθαρος ο Aντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων Χ. Γκοβεδάρος με αφορμή το δημοσίευμα του kozan.gr που αποκάλυψε το θέμα με την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων για την κατασκευή & λειτουργία Φωτοβολταϊκού Σταθμού Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΦΣΠΗΕ) συνολικής ισχύος 44,00MW στη θέση “Λεύκαρα”, με φορέα υλοποίησης του έργου την «ΓΙΟΥΒΙ ΕΛΛΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ»

11 Αυγούστου 2024
22:05
O Aντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων Χ. Γκοβεδάρος με αφορμή το δημοσίευμα του kozan.gr που αποκάλυψε το θέμα με την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων για την κατασκευή & λειτουργία Φωτοβολταϊκού Σταθμού Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΦΣΠΗΕ) συνολικής ισχύος 44,00MW στη θέση “Λεύκαρα”, με φορέα υλοποίησης του έργου την «ΓΙΟΥΒΙ ΕΛΛΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ», έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook: “Σήμερα 11/08/2024 σε επίσκεψή μου στην κοινότητα Λευκάρων, παρουσία του δημοτικού συμβούλου Σερβίων κ.Κυπίρτογλου Χαρίλαου και του προέδρου της κοινότητας κ. Στότογλου Μάνου Manos Stotoglou, διέκρινα μία τοπική κοινωνία σε αναταραχή και αιφνιδιασμό, εξαιτίας αποφάσεων για άλλη μία “εμβληματική” επένδυση εγκατάστασης φωτοβολταϊκών πάρκων σε δημοτική έκταση πολύ κοντινή στον οικισμό και χωρίς τη συναίνεση του δημοτικού συμβουλίου Σερβίων και των κατοίκων, σε εκτάσεις που αποτελούν βοσκότοπους για περισσότερα από πεντακόσια βοοειδή και δύο χιλιάδες πρόβατα.

18 σχόλια

  • Έχει καταντήσει ιδιος με την Κα Ζεμπιλιάδου λέει λέει και δεν κάνει τπτ. Οι ΑΠΕ γίνονται κανονικά και αυτός επαναστάτης χωρίς αιτία Προφανώς δεν έχει καταλάβει ότι είναι Αντιπεριφερειάρχης.

    • Να βάλουμε τα πράγματα στη σειρά.
      Ο Κασαπιδης ανέδειξε το θέμα της Μάνα Νερού Μεσιανης κατηγορώντας δημόσια τον σημερινό περιφερειάρχη Γιώργο Αμανατίδη. Βέβαια είπε ότι συνεργάστηκαν για την επίλυση του θέματος.
      Επομένως είναι όλοι υπέρ της αναρχης εγκατάστασης ΑΠΕ.
      Το σημείο που πρέπει να προσέξουμε είναι αν η βοήθεια και στήριξη στις εταιρείες ΑΠΕ γίνεται με ανταλλάγματα σε προσωπικό επίπεδο.

    • Φρόντισαν κάποιοι να δώσουν εξουσία στον Αμανατίδη για να τελειώσει τις δουλειές του Μητσοτάκη. Δεν ήθελαν την Ζεμπιλιάδου γιατί δε βόλευε στο στημένο παιχνίδι συμφερόντων. Μπράβο και στη Ζεμπιλιάδου και τον Γκοβεδάρο που δεν τα παρατάνε. Για τα Πιέρια, το Νυμφαίο, την Καλαμιά και τη λίμνη Πολυφύτου καλά που ήταν η Ζεμπιλιάδου.

  • Μη παλικάρια μη. Από λόγια χορτάσαμε. Όταν έρχεται η ώρα των έργων όλοι οι εκλεγμένοι κάνετε τις κότες (εντολή κόμματος λέτε) και προσκυνάτε.

  • Ασε μας ρε λαϊκιστή! Σε μάθαμε και σένα παίζεις το παιχνίδι μια χαρά αλλά το μέλλον σου θα είναι πολύ σύντομο στην πολιτική

  • Μήπως οι αθηναίοι έχουν φτιάξει όμορφα κι ωραία τους νόμους για την πάρτι τους και όλα γίνονται πέραν της θέλησης των τοπικών κοινωνιών και των τοπικών αρχόντων;
    Εκτός εάν τοπικοί άρχοντες δεν υπερασπίζονται τον τόπο…
    Σε κάθε περίπτωση αυτό που πρέπει να εξηγηθεί είναι εάν ο νόμος δίνει τα όπλα στην κάθε τοπική κοινωνία μπορεί να διαφυλάξει τον τόπο της.

    • Απο το 2019 και έπειτα το υδροκέφαλο κράτος του κέντρου εχει ενισχυθεί , η επαρχία ειναι ειτε για κάρβουνο (που μας το κόψανε και αυτο) ειτε για κτηνοτροφία (που μας την κόβουνε και αυτή)
      Αρα τι μένει ; Οι καθρέφτες

    • Ποιοι Αθηναίοι μωρέ; Οι Αθηναίοι ψηφίζουν στην Κοζάνη; Αυτοί ψήφισαν δημάρχου και περιφερειάρχες πιο ΝΔ από τη ΝΔ; Αυτοί ξαναψηφισαν τον Μιχ Παπαδόπουλο;

      Και άτυχης και άδικη η αναφορά στην Ζεμπιλιαφου. Η οποία ποτέ δεν ήταν σε θέση πολιτικής εξουσίας για να γράψεις “μόνο λέει”

  • το χετε γερα χαμενο, μονο με τη συναινεση απο τη μια, κανονικα οι αδειοδοτησεις απο την άλλη… συνεννοηθείτε

  • Αυτοί είναι οι ίδιοι που κοιτάνε χωρίς να βλέπουν αφού έτσι τους είπαν και αυτοί υπάκουσαν και δήθεν ανησυχούν για το μέλλον της περιοχής… ποιο μέλλον????

  • Χάρη αυτά που ζούμε ο Περιφερειάρχης σου τα ψήφισε όλα και μπόρεσαν και πήραν αδειες και σήμερα λέει δεν μπορούν να αλλάξουν . Αλήθεια εν πιστεύεις όσα λες γιατί κατέβηκες μαζί του ; Ζήλεψες τη στάση του στη Μάνα Νερού;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι