Φ.Σ Κοζάνη: Ερυθρόλευκος ο Γιώργος Τσελεπής

12 Αυγούστου 2024
11:38

Την απόκτηση του επιθετικού  Γιώργου Τσελεπή  είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει η ομάδα μας.

Ο νεαρός επιθετικός, τελευταία αγωνιζόταν στην Καστοριά  και η απόκτηση  του  θα δώσει ακόμη περισσότερες λύσεις στα σχέδια  των δύο προπονητών μας Γιάννη Παρασκευά και Γιώργο Τσέπουρα.

Ο Γιώργος Τσελεπής είναι γεννημένος στην Δράμα στις   25/7/2002.

Έχει ύψος 1.79 και αγωνίζεται με επιτυχία και στα δύο φτερά της επιθετικής γραμμής.

Η ποδοσφαιρική διαδρομή  του νέου μας αποκτήματος  Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου, Πανδραμαϊκό, Α.Ε.Π. Κοζάνης και Καστοριά.

Η ομάδα της Κοζάνης καλωσορίζει  τον Γιώργο  και του εύχεται μια χρονιά γεμάτη  επιτυχίες χωρίς τραυματισμούς.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

3 σχόλια

  • Εγώ προτείνω να μην παίξετε καθόλου φέτος έτσι και αλλιώς τελευταίοι θα καταλήξετε….κάντε προγραμματισμό για την επόμενη χρονιά που σίγουρα θα παίζει στο τοπικό η ΚΟΖΑΝΗ…..Πρεπει να ντρέπονται κάποιοι που κατάντησαν την ΚΟΖΑΝΗ σε αυτό το χάλι….που είναι όλοι αυτοί που χάρη της ομάδας της κοζανης έγιναν μόνιμοι σε δημόσιες υπηρεσιες δεν μπορούν να βοηθήσουν απξ διαφορά πόστα….

  • Ως και πανό Λιοντάρια του Βελβεντού έβγαζαν πέρυσι κάποιοι που είχαν τη μαρμίτα Τώρα όλοι έστριψαν δια του Αρραβώνος Τέτοια αγάπη για την Κοζάνη είχαν Άιντε ρε άιντε Και οι σημερινοί προγραμματισμός τοπικού Ο Παρασκευάς και Τσέπουρας δε τα βλέπουν ; έκλεισαν τα μάτια ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι