Δημοτική Κοινότητα Κρόκου Κοζάνης: Ολοκληρώθηκε η δέσμευση του Δημάρχου Γιάννη Κοκκαλιάρη

12 Αυγούστου 2024
12:45
Ολοκληρώθηκε η δέσμευση του Δημάρχου Γιάννη Κοκκαλιάρη και του Αντιδημάρχου Πολιτισμού-Αθλητισμού και ΚΔΒΚ Γιάννη Ιωαννίδη, προς τους μικρούς μας φίλους στο 1ο Δημοτικό σχολείο Κρόκου. Εφόσον υπήρχε η διαθεσιμότητα των εστιών ποδοσφαίρου και με την πολύτιμη βοήθεια του Αντιδημάρχου Ζήση Στημονιάρη και της προέδρου της Α/θμιας σχολικής επιτροπής Ρίτα Κύργια, το αίτημα των παιδιών υλοποιήθηκε.
Ο πρόεδρος της κοινότητας Νίκος Βασιλείου θα ολοκληρώσει το βάψιμο των εστιών και την αγορά διχτυών.

3 σχόλια

  • ενταξει.. μην το παρουμε κ σαν δωρεα! Ο δημος εχει εδω και δυο τουλαχιστον χρονια την υποχρέωση απο το νόμο, της ορθης Λειτουργίας κ συντήρησης των σχολίων. Εξυπακούεται οτι ειναι δουλεια του να τα βαλει κ το ιδιο πρεπει να κανει κ σε παρόμοιες ελλείψεις ολων των σχολειων της περιοχης ευθυνης του.

  • Προεκλογικα δεσμευοταν και φωναζε πως δεν γινεται ο Κροκος να μην εχει γηπεδο μπασκετ,και μολις γινιταν Δημαρχος θα ηταν το πρωτο που θα εκανε.Τωρα που εγκινε Δημαρχος βολευτειτε με τις σκουριασμενες εστιες.Κοινως φατε πιτουρα!

  • Η φωτογραφία είναι πριν από 3 μήνες
    Από τότε έχει να εμφανιστεί στην πιάτσα ο ανύπαρκτος Ιωαννίδης.
    Πλάκα πολύ έχετε….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι