kozan.gr: Για παραπλανητικό δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας περί μη ορθής χρήσης υπηρεσιακού οχήματος κάνει λόγο η Δημοτική Αρχή Κοκκαλιάρη – Αυθαίρετες αναφορές στο δημοσίευμα συκοφαντούν και σπιλώνουν τον καθημερινό αγώνα των εργαζομένων του «Βοήθεια στο Σπίτι»

12 Αυγούστου 2024
14:16

Απαντώντας σε παραπλανητικό δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας και για την αποκατάσταση της αλήθειας, ενημερώνουμε ότι όχημα του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κοζάνης, το οποίο οδηγούσε εργαζόμενος από το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», βρισκόταν όντως σταθμευμένο τις πρωινές ώρες της περασμένης Παρασκευής 9 Αυγούστου 2024 σε σούπερ μάρκετ της περιοχής μας, στο πλαίσιο εκτέλεσης υπηρεσιακών καθηκόντων.

Πιο συγκεκριμένα, δημοτική μας υπάλληλος – νοσηλεύτρια με συνοδηγό οικογενειακή βοηθό – και κατόπιν υπηρεσιακής εντολής, προέβαινε στην αγορά προϊόντος (πάνες ακράτειας) για την εξυπηρέτηση δικαιούχου συνδημότη μας, τα στοιχεία του οποίου βρίσκονται νομίμως στα μητρώα της υπηρεσίας μας.

Μάλιστα, η εν λόγω αγορά, η οποία περιλαμβάνεται στις νόμιμες παρεχόμενες υπηρεσίες του Τμήματός μας, έγινε μετά την κατάθεση σχετικού αιτήματος από πλευράς του ωφελούμενου, το οποίο και δικαιούται.

Συνεπώς, οι αυθαίρετες αναφορές ηλεκτρονικού δημοσιεύματος περί προσωπικών αγορών του οδηγού του οχήματος, όχι μόνο δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αλλά συκοφαντούν και σπιλώνουν τον καθημερινό αγώνα των εργαζομένων του «Βοήθεια στο Σπίτι» για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής ατόμων της τρίτης ηλικίας που δεν αυτοεξυπηρετούνται πλήρως αλλά και συνανθρώπων μας με κινητικές δυσλειτουργίες και ειδικά προβλήματα.

Κλείνοντας, είναι απαραίτητο να ειπωθεί ότι οι καθημερινές ανάγκες του «Βοήθεια στο Σπίτι», στηρίζονται στη συνεχή χρήση υπηρεσιακών οχημάτων καθώς διαδικασίες όπως αιμοληψίες κατ’ οίκον, βοήθεια σε υπέργηρους συνδημότες και αγορά αγαθών σε ανήμπορους συμπολίτες μας, τόσο στην πόλη όσο και στα χωριά, δεν θα μπορούσαν να καταστούν εφικτές.

Γραφείο Τύπου

 Δήμου Κοζάνης

16 σχόλια

  • Συνηθισμένοι είμαστε. αυτη η ιστοσελίδα δεν ειχε γραψει οτι ειχε γινει τροχαιο το Πασχα κατω στον κομβο προς Θεσσαλονίκη ενώ πότε δεν υπηρξε τροχαιο απλώς η Τροχαια ειχε βαλει δυο αυτοκίνητα χτυπημένα για να στειλει μηνυματα για ασφαλη οδηγηση. εγω τους υπαλληλους λυπαμαι σε αυτη την περιπτωση που επρεπε να αποδειξουν οτι δνε ειναι ελεφαντες. καντε σωστα ρεπορταζ εσεις που ασχολειστε με την ενημερωση

  • Ο συντάκτης του δελτίου τύπου που αρέσκεται σε ωραιοποίησης καλά θα κάνει να μην υποτιμά την νοημοσύνη των άλλων,αλλά το βασικότερο να μην αντιφάσκει και αλληλο ανσιρει τα γραφόμενα του
    Εντάξει το έργο που γίνεται φαίνεται
    Τι κάνουμε δεν το χουν οι πιο πολλοί και δεν μπορουν

  • καιρος ειναι να απαντατε σε κατι τετοια οχι τιποτα αλλο για να μην νομιζουν καποιοι οτι μπορουν να ξεγελουν τους πολιτες. ενταξει δικαιωμα τους να μην σας χωνευουν αλλα μεχρι εκει.

  • Μιλάτε ίσως για τον πιο low profile και τον πλέον καταρτισμένο αντιδήμαρχο της παράταξης Κοκκαλιάρη. Δε μπλέκεται πουθενά και κάνει αυτό που άλλοι δεν έκαναν για χρόνια. Ρωτήστε τους υπαλλήλους της υπηρεσίας να σας το πουν αυτό. Με όλο το σεβασμό πάντα προς όλους.

      • Ο κορυφαίος πρόεδρος της Βιβλιοθήκης ever καλέ μου Μαλουτάκο. Δε θέλει άγχος. Για μία ακόμα φορά αποδείχτηκε πως είναι αδύνατο να του βρείτε κάτι παράτυπο. Τόσα χρόνια κι ακόμα.

  • Αν και δεν έχει γράψει αυτός την ανακοίνωση αλλά ο Δήμος Κοζάνης για να κρίνω, ένα θα τονίσω. Ότι έχει κάνει μέχρι τώρα στην υπηρεσία του είναι μελετημένο μέχρι κεραίας. Επαγγελματίας και κύριος. Αυτά πρέπει να λέγονται.

  • Πρέπει κάπου να σταματήσει η παραπληροφόρηση. Το Βοήθεια στο σπίτι και οι νοσηλεύτριες και οι βοηθοί είναι απίθανοι. Το λέω εκ πείρας. Όσον αφορά τον αντιδήμαρχο έχω ακούσει τα καλύτερα. Και από τους υπαλλήλους του δήμου και από τους πολίτες.

  • Εντάξει θα έχουμε το νου μας, ετοιμάσου για μελλοντικές διαψεύσεις. Τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα κινούνται για συγκεκριμένα δρομολόγια και ώρες εργασίας. Επίσης επιστρέφουν στους χώρους στάθμευσης της υπηρεσίας και διανυκτερεύουν εκεί και όχι σε ιδιωτικούς χώρους.

  • Ένα απέραντο κουτσομπολαριο…δεν κοιτάμε την καμπούρα μας παρά ασχολούμαστε που πάρκαρε ο καθένας…αν ήταν υπηρεσιακό το ωράριο αν δικαιούταν να είναι εκεί κ.τ.λ…λες καί δεν σας κλέβει από αλλού το κράτος η ο κάθε φορέας…😂😂😂…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι