Έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα στη Σιάτιστα για τις εκδηλώσεις του Δεκαπενταύγουστου

12 Αυγούστου 2024
14:01
Κανένα σχόλιο

Ενόψει των εκδηλώσεων του Δεκαπενταύγουστου στη Σιάτιστα θα ληφθούν έκτακτα μέτρα για την αποφυγή προβλημάτων της κυκλοφορίας οχημάτων. Συγκεκριμένα:

  • Τη Δευτέρα 12/08 από 20:00 έως 03:00  η οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου από το ύψος της οδού  Παύλου Μπακογιάννη (café Le Mont)  έως το Τραμπάντζειο Γυμνάσιο θα παραμείνει κλειστή.

  • Την Τρίτη 13/08 από 20:00 έως 03:00 η οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου από το ύψος Ξενοδοχείο Αρχοντικό  έως το Τραμπάντζειο Γυμνάσιο θα παραμείνει κλειστή.

  • Την Τετάρτη 14/08 από 20:00 έως 06:00 η οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου από το ύψος της οδού Παύλου Μπακογιάννη (café Le Mont) έως το Τραμπάντζειο Γυμνάσιο θα παραμείνει κλειστή.

  • Την Πέμπτη 15/08 από 12:00 έως 14:00 απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων για την καθιερωμένη παρέλαση των αλόγων από τον Άγιο Αθανάσιο μέχρι την πλατεία της Χώρας και από 14:00 έως 3:00 από την πλατεία της χώρας έως την πλατεία της Γεράνειας.

Τέλος, απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση στην κεντρική οδό της Σιάτιστας, από την είσοδο της πόλης (Άγιο Αθανάσιο) έως την πλατεία Γεράνειας καθώς και στην Περιφερειακή οδό από το 3o Δημοτικό Σχολείο έως το πάρκο Αγίου Δημητρίου κατά το χρονικό διάστημα 13/08 έως 16/08 και ώρες από 18:00 έως 06:00.

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την Περιφερειακή οδό και από παρακείμενες οδούς.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ταυτότητα Ιστοσελίδας:
Σαμαράς Αριστείδης – Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 048114711  ΔΟΥ: Kοζάνης
Δ/νση Έδρας: Ιπποκράτους 1, Κοζάνη, ΤΚ:50100
Αριθμός ΓΕΜΗ: 011523836000
Email: [email protected]
Τηλ: 2461502102 & 6945651705
Ιδιοκτήτης, Νόμιμος εκπρόσωπος, Διευθυντής, Διαχειριστής και δικαιούχος του domain name kozan.gr: Σαμαράς Αριστείδης
Διευθυντής σύνταξης: Μήγκος Θεόδωρος
Η ιστοσελίδα kozan.gr συμμορφώνεται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο.