kozan.gr: Πτολεμαίδα: Η απίθανη αυτοσχέδια “πινακίδα” σε STOP ως επιπρόσθετη επισήμανση για τους διερχόμενους οδηγούς (Φωτογραφία)

13 Αυγούστου 2024
11:17

To είδαμε κι αυτό. Η απίθανη αυτοσχέδια “πινακίδα” σε STOP ως επιπρόσθετη επισήμανση για τους διερχόμενους οδηγούς στην περιοχή Κεπτσε. Η φωτογραφία είναι αναγνώστη από την περιοχή της Πτολεμαίδας.

 

 

 

 

 

3 σχόλια

  • Πτολεμαΐδα. Η πόλη της ασυδοσίας σε όλα τα επίπεδα. Κοινώς, ο καθένας μπορεί να κάνει ό, τι του καπνίσει. Οι αρχές και οι υπηρεσίες του τόπου, ασχολούνται αποκλειστικά με πανηγύρια και σουβλάκια.

  • Να βάλουμε και στην Κοζάνη στην Αγίων Σαράντα ένα δεύτερο τεράστιο stop γιατί μάλλον αυτό που έχει δεν φαίνεται καλά, κανείς δεν σταματαει, είναι και κατηφορα… Χαχαχα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι