Δήμος Κοζάνης: Παραπλάνησης συνέχεια από τοπική ιστοσελίδα – Ανακρίβειες, παραποιήσεις και…οφθαλμαπάτες, βάζοντας και πάλι στο κάδρο, εργαζόμενους του Δήμου Κοζάνης

13 Αυγούστου 2024
14:54

Συνεχίζεται η ανάρτηση παραπλανητικών αναρτήσεων από τοπική ιστοσελίδα, η οποία, κατά κοινή ομολογία, βρίθει ανακριβειών και παραποιήσεων.

Αυτή τη φορά, έρχεται να παραπληροφορήσει τους πολίτες για την εξυγίανση της ΔΕΠΕΠΟΚ, την οποία έχει ήδη ξεκινήσει η Δημοτική Αρχή Κοκκαλιάρη, κλείνοντας χρονίζουσες οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος. Ήδη, μπήκαν σε τάξη απλήρωτοι μισθοί υπαλλήλων και πρώην προέδρων, ληξιπρόθεσμες δόσεις δανείων, ανεξόφλητα ενοίκια, φόροι και ρεύμα, όλα ερχόμενα από ένα χρονικό βάθος 15ετίας.

Ωστόσο, η ιστοσελίδα «ξέχασε» να αναφέρει τα παραπάνω στοιχεία, στοχοποιώντας αναίτια τον νυν Πρόεδρο της επιχείρησης Απόστολο Καραχάλιο.

Σε αυτό το σημείο έρχονται να προστεθούν και οι… «οφθαλμαπάτες» της ιστοσελίδας καθώς οι αναρτήσεις της, αρχίζουν πλέον να μπερδεύουν μισθούς, αποφάσεις…ακόμη και τη “Διαύγεια”. Ειδικότερα, έφτασε στο σημείο να «βαφτίσει» την ορθή επανάληψη, ως αληθινή (;) απόφαση, βάζοντας και πάλι στο κάδρο, εργαζόμενους του Δήμου Κοζάνης, συνεχίζοντας έτσι τη γνωστή τακτική σπίλωσης των Δημοτικών μας Υπαλλήλων, που ακολούθησε με το “Βοήθεια στο Σπίτι”. Και το λέμε αυτό διότι διερωτάται για το «ποιοι» ανέβασαν στη Διαύγεια την απόφαση. Μόνο οι μόνιμοι δημοτικοί υπάλληλοι έχουν αυτό το δικαίωμα. Θα το ήξερε εάν έκανε ρεπορτάζ.

Περιττό να πούμε ότι οι αντιδράσεις υπηρεσιακών στελεχών της ΔΕΥΑΚ, στις οποίες αναφέρεται το δημοσίευμα, σαφώς και δεν ισχύουν καθώς τα εν λόγω στελέχη, υπερψήφισαν την αποπληρωμή των χρεών της ΔΕΥΑΚ προς τη ΔΕΠΕΠΟΚ, στο πρόσφατο Διοικητικό Συμβούλιο.

Οι πολίτες καταλαβαίνουν τι συμβαίνει και κάποιοι πρέπει επιτέλους να σταματήσουν να υποτιμούν την νοημοσύνη τους.

Μαζί με τον κόσμο, Δήμος Κοζάνης και Δημοτική Αρχή, εργάζονται από κοινού προκειμένου να αντιμετωπιστούν παθογένειες του παρελθόντος, βάζοντας ένα φρένο σε πολιτικές και λογικές που μας πήγαν πίσω.

Γραφείο Τύπου

 Δήμου Κοζάνης

15 σχόλια

  • Aρε Κοκκαλιαρη ποσο τυχερος εισαι. δεν εχεις αντιπολιτευση εχεις και εναν δημοσιογραφο που κανει την μια γκαφα μετα την αλλη και βγαινεις στον αφρο παλι.

  • Από τότε που η κακοήθεια και το ξεκατίνιασμα ονομάστηκε δημοσιογραφία… αλήθεια ρε παιδιά αυτόν τον διαβάζετε ακόμη…

  • Οτι και να λέει το δελτίο τύπου που προσπαθεί ως συνήθως να ωραιοποιησει την κατάσταση ,ισχυριζόμενο ότι υπάλληλοι του Δήμου κάνουν αναρτήσεις
    Απλό ερώτημα
    Τις αποφάσεις της επιχείρησης ποιος η ποιοιι ι είναι εξουσιοδοτημένοι να αναρτούν
    Οι υπάλληλοι του Δήμου η της Δευακ
    Οχι εξυπνακισμους εκμεταλλευόμενοι την μη σωστή πληροφόρηση και ενημερωση των πολιτων
    Θα απαντήσει η εκδιδουσα το δελτίο τύπου παρέα;
    Αναζητείται η γνωμοδότηση της νομικής υπηρεσίας για το νόμιμο η μη της ληφθείσες απόφασης
    Χρειάζεται η οχι;και αν ναι υπάρχει η οχι ,ρωτήθηκε η οχις
    Πρόκειται περί μιας ιδιότυπης αντιμετώπισης θεμάτων μεταξύ των παρατάξεων εκείνων που διοίκησαν τον δήμο και τα θέματα ποτέ δεν ολοκληρώθηκαν γιατί πάντα είτε το Ελεγκτικό,είτε η κάκια ώρα δεν άφηνε να τελειώσουν
    Δυστυχώς οι ντουλάπες κρύβουν πολλούς σκελετούς
    Και κάτι που σκόπιμα αποσιωπειται Ο Δήμαρχος δεν ήταν στέλεχος συγκεκριμένης παράταξης και διετέλεσε και πρόεδρος της επιχείρησης
    Θα δοθούν απαντήσεις;
    Δεν το νομιζουμε
    Έχουμε υπομονη

    • Ειπε ο αγαπητος χαρης. αστο χαρουλη το παιχνιδακι σου δεν πιανει και μαλλον κρινοντας απο τα μεσα κοινωνικης δικτυωσης και τα σχολια των δημοτων μαλλον ποντους δινεις απο εκει που θες να παρεις. με κατινιες χαρουλη δεν κανεις προκοπη

  • Εν τω μεταξύ εκείνος ο δημοσιογράφος ειναι που μας εχει πει οτι ο περιφερειάρχης εχει μοναδικές ικανότητες και παρίσταται σε 2-3 συναντήσεις ταυτόχρονα. Μεταφυσικό για εμάς αλλα για αυτόν φυσιολογικό να το λεει.

    Ποσο μας κοροϊδεύουν μερικοί αλήθεια ποσο ;;;

  • Κοκκαλιαρη σου φεξε να σου κανουν αβαντες με δημοισιευματα που δεν ανταποκρινονται στην πραγματικότητα και να εχεις τετοια αντιπολιτευση.

  • ας τους ενημερωσει καποιος ότι η σελιδα του Δημου ειναι για ενημερωσεις σχετικες με το Δημο και όχι για πολιτική πόσω μάλλον όταν πρόκειται για απαντηση σε μια ανάρτηση στο facebook
    ελεος

    • Η απάντηση αφορά θεμα των δομών του Δήμου και όχι της παράταξης τους. Πολύ σωστά βγαινει απαντηση από το γραφείο τύπου.

      • Δηλαδή θα πληρωθεί ο κύριος Χατζόγλου πρώην πρόεδρος της ΔΕΠΕΠΟΚ;
        Γιατί δεν τους πλήρωσε ο Μαλούτας;
        Ποια είναι η θέση του Μαλούτα και της παράταξής του;
        Μπορείτε να γράψετε από ποτέ και ποια πρόσωπα θα πληρωθούν;

  • Κοκκαλιάρη άσε τα δελτία τύπου και ασχολήσου με έργα. Οι εργασίες αξιοποίησης του στρατοπέδου Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη έφτασαν στο 70% ολοκλήρωσης των έργων. Εσύ εδώ το στρατόπεδο Μακεδονομάχων το βλέπεις ακόμα με τα κιάλια.

  • Το θράσος των συντακτών με την παραπληροφόρηση των ξεπερνά και αυτή των κεντρικών μέσων ενημέρωσης
    Αλλά η προπαγάνδα θα γυρίσει σε βάρος των
    Κάποιος αντιδήμαρχος που το μόνο που κάνει είναι να λέει θεωρίες και να ανεβάζει φωτογραφίες το ανέβασε στο fb
    Να δούμε τι θα ξαναπεί ατγοτερα

  • Βγάλτε και κανένα κονδύλι για τα κανάλια και τα site που είστε αγαπητοί τον μαλούτα κάθε μέρα στα μαντηλάκια τον είχανε.

  • Η γνωστή σελίδα της επιλεκτικής ανάδειξης θεμάτων και της μπάλας στην εξέδρα, που κουνάει το δάχτυλο για “δημοσιογραφική” δεοντολογία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι