Ο Σύλλογος Διπλωματούχων Μηχανικών Ομίλου ΔΕΗ εκφράζει τη θλίψη του για τη ξαφνική απώλεια του Δημητρίου Λιάνα

13 Αυγούστου 2024
15:18

Ο Σύλλογος Διπλωματούχων Μηχανικών Ομίλου ΔΕΗ εκφράζει τη θλίψη του για τη ξαφνική απώλεια του Δημητρίου Λιάνα Διευθυντή Περιοχής Κοζάνης του ΔΕΔΔΗΕ και ενεργού μέλους του Συλλόγου επί σειρά ετών, εξαίρετου συναδέλφου που τον διέκρινε, η αξιοπρέπεια, ο επαγγελματισμός, η αφοσίωση στην Υπηρεσία, το καθήκον και η ενασχόληση με τα κοινά.

 Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο Αριστοτέλειο Πολυτεχνείο της Θεσσαλονίκης.

Διορίστηκε στη ΔΕΗ το 1993 ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο Τομέα Ηλεκτρομηχανολογικών Μελετών του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας (ΛΚΔΜ) της Γενικής Διεύθυνσης Ορυχείων μέχρι το 2002.

Στη συνέχεια μετατέθηκε στο Ορυχείο Νότιου Πεδίου του ΛΚΔΜ όπου και ανέλαβε καθήκοντα Προϊσταμένου Υποτομέα Ηλεκτρολογικής Συντήρησης από το 2004 έως το 2006.

Από το 2006 ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντή Περιοχής Κοζάνης της ΔΠΜ-Θ της Γενικής Διεύθυνσης Διανομής μέχρι σήμερα (ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ).

Ο Δημήτρης Λιάνας παράλληλα με τα υπηρεσιακά του καθήκοντα τα οποία άσκησε καθ΄ όλη τη θητεία του με συνέπεια, οργανωτικότητα και αποτελεσματικότητα ήταν και ενεργό μέλος του Συλλόγου από την πρόσληψή του μέχρι και την τελευταία ημέρα του.

Συμμετείχε στα κοινά ως υποψήφιος στα κεντρικά όργανα του Συλλόγου και εξελέγη Πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου, δύο συνεχόμενες φορές (2019 & 2023).

Επίσης έθεσε υποψηφιότητα στις πρόσφατες (2024) εκλογές του ΤΕΕ και εξελέγη ως μέλος στην Aντιπροσωπεία του Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη).

Ο Δημήτρης απέκτησε με τη σύζυγό του  Αργυρώ, δύο παιδιά την Αθηνά και τον Κωνσταντίνο, Διπλωματούχο Μηχανικό και φοιτητή του Πολυτεχνείου Κρήτης αντίστοιχα.

 

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και

το περιβάλλον του εκλιπόντος.

 

           Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί αύριο Τετάρτη, 14.8.2024 και ώρα 18.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο κοιμητήριο της πόλης της Κοζάνης.

5 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι