kozan.gr: 16 οχήματα & 80 πυροσβέστες από την Δ. Μακεδονία στην Αθήνα – Τα παράπονα της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για τις συνθήκες διαμονής, την έλλειψη φαγητού και νερού και το σαράβαλο πυροσβεστικό όχημα

13 Αυγούστου 2024
21:30
16 οχήματα με διπλά πληρώματα και 2 ομάδες εμοδε, περίπου 80 άτομα έστειλε η περιφέρεια μας στην Αθήνα.
2 οχήματα στο Βόλο.
Επίσης και 2 λεωφορεία.
Κάποιος είχε τη φαεινή ιδέα να στείλει και το σαράβαλο ΠΣ1774 με 2 ψυχές μέσα.
Τα λόγια είναι περιττά.
Να μη μιλήσουμε για τις συνθήκες διαμονής των συναδέλφων στην Αθήνα.
Να μη μιλήσουμε για την έλλειψη φαγητού και νερού.
Δεν είναι η πρώτη φορά που επαναλαμβάνεται αυτό άρα δεν είναι τυχαίο.
Θα ελεγχθούν όλα αυτά και δεν θα συμβούν ξανά;
Για να δούμε…
Απορία…έχει κάνει πορεία με αυτό το όχημα μέχρι την Αθήνα αυτός που διέταξε κάτι τέτοιο ή απολαμβάνει καινούργιο όχημα με κλιματισμό και λοιπές ανέσεις;

19 σχόλια

  • Εάν λέτε αυτό ΣΑΡΑΒΑΛΟ τότε του στρατού τα STEYER που είναι 100 φορές χειρότερα από αυτο και το 2020 πηγαίναμε από την Νάουσα στον Έβρο και με 20 ψυχές μέσα εμείς ήμασταν ΉΡΩΕΣ

  • Φίλε εσύ καλός κάνεις και τα γράφεις αυτά και έχεις απόλυτο δίκαιο αλλά Στρατό έχεις πάει?εκεί και αν αυτοί οι άνθρωποι τους έχουν τελείως του πεταματου!!!!

  • Πράγματι τα οχήματα είναι σε άθλια κατάσταση.
    Το Σάββατο το πρωί γύρω στις 9.00πμ βγαίνοντας κάποιο από αυτά στην Γκέρτσου μας άφησε τόσο μαύρο καπνό από την πλαϊνή εξάτμιση,που γίναμε από πάνω μέχρι κάτω καπνιά. Ρούχα, μαλλιά , ψώνια. Απίστευτη ρύπανση και μόλυνση! Ντροπή.

  • Οταν ερχονται βολευταδες και πολιτευτες να τρεχετε για χειραψιες και σελφι. Ρημαχτηκαν τα παντα κι εμεις κοιμομαστε. Καληνυχτα και ντροπη μας.

  • το χειμωνα καντε κανενα διαλειμμα απο το ταβλι και καντε τα σαραβαλα οχηματα να κινηθουν…

    Ο στρατος που εχει τα ιδια οχηματα σταγιερ, πολυ περισσοτερα χρονια απο αυτο το σαραβαλο,,γιατι τα κινει μια χαρα? πανε αθηνα θεσσαλονικη χωρισ προβλημα…

    • Αυτά που μένουν κάθε μέρα στην Εγνατία τα STEYER φίλε μου του Στρατού είναι! Άσε τα ψέματα όλες οι μονάδες έχουν από 10 και κινούνται μετά βίας 2 η 3! Με οχήματα του 1976 κανένας δεν έκανε ούτε στρατό ούτε πυροσβεστική! Η μόνη υπηρεσία που έχει αλλάξει τα αρχαία οχήματα που είχε είναι η Αστυνομία και αυτή χάρη στους ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΈΣ ΤΗΣ!!! Γιατί εάν περίμεναν και αυτοί από την φυσική τους ιεραρχία τώρα τους έβλεπα να βγαίνουν περίπολα με ΠΑΤΊΝΙΑ!

    • το χειροτερο σιγουρα ειναι πως δεν τους εφεραν και ταβλι..ασε το φαγητο κλπ..χωρις ταβλι οι ποσβεστες?30 ημερες τον χρονο χωρις ταβλι..αυτο που να το πεισ?καντε υπομονη..

  • Φίλε μου όσο και να διαμαρτύρεσαι όταν δεν σε έχουν ανάγκη θα έχεις οχήματα του 1976 έως 1979 τότε είναι κατασκευασμένα τα STEYER! Ο Στρατός και η πυροσβεστική δεν ενδιαφέρει το ΚΡΑΤΟΣ για την μονη υπηρεσία που δίνει χρήματα είναι η Αστυνομία γιατί και τους έχουν ανάγκη και οι Συνδικαλιστές της Αστυνομίας τους κάνουν ρεζίλι παντού στα κανάλια!

    • Ρε φίλε εσύ που είδες ότι δίνουν λεφτά στην αστυνομία, επειδή στέλνουν επαρχία κανένα καινούργιο περιπολικό;;;;;;;;;;;;;; Κρίνετε μόνο από αυτά που βλέπετε Κοζάνη; Έλα Αθήνα να δεις με τι σαραβαλα κυκλοφορούν οι αστυνομικοί και ρώτα από ποτέ έχουν να τους χρεώσουν στολές και εξοπλισμό

  • Το οτι υπάρχουν σχόλια που κατακρίνουν τους πυροσβέστες και προσπαθούν να υποβιβάσουν αυτή την αναφορά τους και τον αγώνα τους, με ξεπερνάει. Ρε σεις άθλιοι, που είστε σίγουρα οι ίδιοι που θέλετε καφετέρια και τουαλέτα σε κάθε χώρο φύσης, οι ίδιοι οι αδιαφορείτε οταν τσιμεντωνει ο Δήμος τα πάντα, οι ίδιοι που κατεβηκατε απ’ τα βουνά και σας ενοχλούν τα δέντρα, τα σκυλιά τα πτηνά και βγάζετε χολή σε κάθε σχετικό και άσχετο άρθρο ενώ ξυνεστε στον καναπέ σας, έχετε σβήσει ποτέ έστω και την φλόγα του αναπτήρα σας;; Το παλαιοπασοκ φταίει που μαζευτηκατε εδώ τόσοι αγράμματοι, απολίτιστοι γεμάτοι χολή ανίκανοι; Η ΔΕΗ; Οι επιδοτήσεις;;; Και τώρα που τελειώνουν όλα αυτά και τα λεφτά μαζί, βγαίνει στην επιφάνεια ο κακοψυχος συμφεροντολογος πραγματικός εαυτός σας που θέλει να κατεβάσει όλους στο επίπεδο αχρηστιας του, για να νιώσει καλύτερα;; Δεν ντρέπεστε να μιλάτε έτσι για ανθρώπους που είναι χρήσιμοι στον πλανήτη και τον προστατεύουν σε αντίθεση με εσάς που απ’ ότι φαίνεται τζάμπα καταναλωνετε οξυγόνο;;; Όλο τον χρόνο ρε να κάθονται και να πληρώνονται!!! Για αυτή την μια φορά που θα χρειαστεί να σώσουν ολα αυτά που εσείς δεν σέβεστε!! Βλέπουμε το επίπεδο της πλειοψηφίας της περιοχής , ο προηγούμενος Δήμος υπέγραψε να τσιμεντώσει κάθε χώρο φύσης μέσα στην πόλη και εσείς αντί να ξεσηκωθείτε τρίβετε τα χέρια σας από χαρά που θα μπορείτε να πίνετε και άλλους καφέδες και μπύρες πάνω στα πτώματα φυτών και ζώων…γυρίστε ρε πίσω στις σπηλιές σας και να δω αν θα μιλάτε έτσι αν μπει φωτιά και δεν υπάρχει καμμία υπηρεσία να σας σώσει…ταγάρια!!!

    • Τι να πεις για την κατάντια τους.Αντι να λένε καλύτερα να παίζουν τάβλι και να μην τους χρειαστούμε ποτέ οι μίζεροι σκέφτονται το αντίθετο(!!!)
      Ακούστε ολυμπιονίκες ηλίθιοι και οι στρατιωτικοί τζάμπα πληρώνονται θα θέλατε να δουλεύουν καθημερινά?????

    • Σωστός ο 10.51. Ο καναπές και η αγρανάπαυση μαζί με κάτι άλλο που δεν κάνει να γράψω γιατί θα κοπεί το σχόλιο, έχουν βαρέσει κάποιους στο κεφάλι. Πήγανε εσύ ε μεγάλε σε ΜΙΑ φωτιά από αυτές που πάνε οι πυροσβέστες για μέρες συνεχόμενες και έλα να ξαναγράψεις τα σχόλιά σου. Άσχετε.
      Να παρακαλάς να μην έχουν δουλειά ποτέ.

  • Εσύ που έβγαλες την ανακοίνωση φίλε μου συνδικαλιστή για πες μας πόσα χρόνια έχεις να μπεις σε αυτοκίνητο πόσο μάλιστα σε αυτοκίνητο του 1976 .
    Από ανακοινώσεις άλλο τίποτα καλά κάνεις και κρίνεις αλλά καλό είναι να είσαι δίπλα στους συναδέλφους σου αυτές τις μέρες και να βοηθάς όχι βόλτες με το κουστούμι.

  • Τα καταφεραν τελικα! Εχουν σπειρει το διχασμο αναμεσα μας. Αντι να βλεπουμε την καταντια μας, κοιταμε πως να φαγωθουμε μεταξυ μας. Ετσι μπραβο, γιατι ξερουν πως ενωμενοι ειμαστε δυνατοι. Κιαυτοι δεν το θελουν!! Ας ξυπνησουμε επιτελους!!!

  • Τώρα που θα γίνει πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτακης και κυβέρνηση η ΝΔ θα αλλάζουν όλα αυτα τα κακώς κείμενα. Έχει ήδη δεσμευτεί για προμήθειες πυροσβεστηκών μέσων, οχημάτων και προσλήψεις πυροσβεστών. Υπομονή μέχρι τις εκλογές κύριοι.

  • Εσείς στα σχόλια, θα πάτε τωρα και στην δημοσίευση για την φωτιά στο διαμέρισμα να γράψετε και άλλες ιστορίες για τον στρατό;;; Αντικοινωνικοί πλίνθοι!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι