ΦΣ Κοζάνης: Επέστρεψε και ο Ηλίας Μαντώς στην ομάδα μας

14 Αυγούστου 2024
11:45

Η διοίκηση της Κοζάνης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Κοζανίτη ποδοσφαιριστή Ηλία Μαντού.

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής επιστρέφει στην ομάδα μας και τίθεται κι αυτός με την σειρά του, στην διάθεση του Γιάννη Παρασκευά και Γιώργου Τσέπουρα.

Ο Ηλίας Μαντώς, έχει γεννηθεί στην Κοζάνη, στις 24/04/1998, αγωνίζεται σαν αμυντικός μέσος κι έχει ύψος 1.80m.

Ο Μαντώς έχει πολλές παραστάσεις στην ποδοσφαιρική του καριέρα, αφού έχει ένα πλούσιο βιογραφικό.

Έχει αγωνιστεί σε : Κ17 και Κ20 Βέροιας, Μακεδονικό Σιάτιστας, Νάουσα, Κοζάνη, Νίκη Αγκαθιάς, Καστοριά, Εδεσσαϊκό, Μαγνησιακό και τελευταία στον ΠΑΟ Κοίλων.

Η διοίκηση της Κοζάνης καλωσορίζει τον Ηλία και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

4 σχόλια

  • Το θέμα δεν είναι να μαζευτούν διάφοροι ποδοσφαιρι στές ,αλλά ποδοσφαιριστές που προτείνονται από τους προπονητές υπεύθυνα γιατί η ομάδα δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη ότι και να φέρουν οι νεοαποκτηθεντες

  • Ο σχεδιασμος γινεται απο τον Προεδρο, αυτος ειναι και γενικος αρχηγος και γεν. διευθυντης. Τι θελετε τωρα. Αυτος ξετει, κανεις αλλος δεν ξερει καλυτερα απο αυτον. Θα το δειτε ποσο ευκολα θα βγει η ομαδα πρωταθλητρια την επομενη χρονια στο Α’ τοπικο επσ κοζανης. Ειπαμε η ομαδα γιβεται για το μελλον, υπομονη και ονειρα…..οπως ακριβως και ο προεδρος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι