Παράπονο αναγνώστη στο kozan.gr για την κατάσταση με τα αδέσποτα στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης στην Κοζάνη: “Tο πρόβλημα έχει πάρει διαστάσεις”

15 Αυγούστου 2024
22:21

 

Πάντα στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης (Ερατοσθένη, Πρωταγόρα, Γαλιλαίου) υπήρχε πρόβλημα με τα αδέσποτα. Εδώ και δύο με τρεις βδομάδες το πρόβλημα έχει πάρει διαστάσεις και είναι πλέον ανεξέλεγκτο. Υπάρχουν τρεις ομάδες σκύλων η μία μάλιστα αποτελείται από 8 μεγαλόσωμα, οι άλλες δυο 6 και 3. Κάθε βράδυ γίνεται χαμός, το πρωί κανένας δεν μπορεί να πάει στην δουλειά του με τα πόδια, τα παιδιά κινδυνεύουν συνέχεια. Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει κάτι αλλά πραγματικά επικρατεί φόβος ακόμα και από ανθρώπους που γνωρίζουν και έχουν σκύλο. Προσωπικά έχω δεχθεί επίθεση αναίτια απλά επειδή περνούσα από την πεζογέφυρα χωρίς καν να τα κοιτάξω ξαφνικά είχα έξι σκύλους στα δύο μέτρα να επιτίθενται. Είχα σκύλο 15 χρόνια τα λατρεύω και γνωρίζω πως να φερθώ άλλα πραγματικά οι αγέλες είναι ανεξέλεγκτες. Παρακαλώ λοιπόν κάποιος να ενδιαφερθεί πριν γίνει κανένα κακό.

Ευχαριστώ το kozan για την φιλοξενία.

20 σχόλια

  • Ακριβώς έτσι, κάθε βράδυ μέχρι να ξημερώσει εδώ είναι γκέτο. Εγώ δεν πάω πουθενά μόνη μου όταν νυχτώνει. Καλά χρυσά τα ζωάκια αλλά να ζεις με φόβο κάθε μέρα;

      • Τίποτα δεν κάνετε οι “ευαίσθητοι”..!!!!
        Γιατί αν κάνατε θα είχε λυθεί το θέμα…..
        Το να τα ταίζεις στους δρόμους δεν είναι λύση.
        Από κάτι ευαίσθητους σαν και σένα που έχουν ή είχαν σκυλιά στο σπίτι τους και αφού γεννούσαν, μετά τα αμολούσαν και αμολανε, έχει γεμίσει ο κόσμος αδέσποτα…..
        Όσο για τις κυβερνήσεις……..δεν το συζητάμε …..αλλά “αδέσποτα”……

  • Περιμένετε σε λίγο θα βγει νεο δελτίο τύπου που θα μιλά για στειρώσεις και φωτογραφίες που θα δείχνουν ότι τα πάντα τακτοοοιηθηκαν από την νέα δημοτική αρχή που εργάζεται αοκνως,παρά τις τόσες εκδηλώσεις που γίνονται και είναι παρουσα

  • Η κατάσταση έχει καταντήσει αηδία πια!!! Δεν μπορούμε να πάμε πουθενά με τα πόδια, να αφήσουμε τα παιδιά μας να έξω! Κατάντια! Αίσχος!
    Που είναι η Δημοτική Αρχή , το κράτος! Πως προστατεύονται οι πολίτες επιτέλους!!!

  • Πράγματι γίνεται χαμός. Κάθε βράδυ τα ακούμε να γαυγιζουν αγριεμενα. Η γειτονιά έχει πάρα πολλά παιδιά κ δεν μπορούμε να τα αφήσουμε να βγουν έξω κ ούτε εμείς πλέον να κυκλοφορούμε πεζοι.Πρέπει να γίνει κάτι άμεσα πριν γίνει κανένα κακό. Κ ναι τα φοβάμαι κ δεν τα θέλω κοντά μου.

  • Τζάμπα φωνάζετε για τους δήμους….η νομοθεσία έδεσε τα χέρια και τα πόδια τους…
    Απλά ζούμε εποχές χούντας μειονοτήτων…. είτε αυτές είναι ως προς τον σεξουαλικό προσανατολισμό είτε προς την σκυλοφιλία γιατί ζωοφιλία δεν είναι….
    Κορεκτίλα μέχρι να δύσει ο ήλιος

    • Ας μη λέγαν μεγάλα λόγια προεκλογικά για τα ψηφαλακια, τώρα θα αντιμετωπίσουν την οργή του κόσμου, τι μόνο καμώματα, πανηγύρια, μισθούς και υπηρεσιακά αυτοκίνητα;;;;;;

  • Σε εγγραφή καταγγελία που κατέθεσα για το θέμα στην αρμόδια δημοτική υπηρεσία ,μου είπαν ότι πέραν του μαζέματος 2-3 σκυλιών για λίγο χρονικό διάστημα , δεν μπορούν να κάνουν τίποτε άλλο . Είναι ο νόμος ! Φαίνεται πως ο νόμος που προστατεύει τα αδέσποτα είναι πάνω από αυτόν που προστατεύει εμάς και τα παιδιά μας ! Ας ενοχλήσουμε τους βουλευτές μας !

  • Το κράτος και όποια κυβέρνηση έχουμε ακολουθούν την ίδια αλάνθαστη τακτική…….
    1) Θα πάρουν μέτρα όσον αφορά τους δρόμους και την οδική συμπεριφορά, καθώς και το θέμα των συγκοινωνιών, αφού σκοτωθούν μερικές εκατοντάδες ή και χιλιάδες….
    2) Θα πάρουν μέτρα για τις φωτιές, αφού κάψουν….συγνώμη ήδη την έκαψαν, τη μισή Ελλάδα….
    3) Αντίστοιχα για τις πλημμύρες, αφού καταστραφούν και πνιγούν μερικές δεκάδες….
    4) Θα πάρουν μέτρα για την εγκληματικότητα και κυρίως για την οικογενειακή βία, αφού σκοτωθούν άλλοι πόσοι….
    5) Θα πάρουν μέτρα για τα σκυλιά, αφού δαγκώσουν και φάνε άλλους πόσους…..
    Έχουν σοβαρή προτεραιότητα να γεμίζουν τις τσέπες τους……να τα έχουν καλά με την ευρωπαϊκή ένωση, άσχετα που οι σχέσεις μας διαταράχθηκαν εξαιτίας λαθών αμφοτέρων (κυβερνήσεων και ευρωπαϊκής Ένωσης εννοώ..)….και κατόπιν αυτών φυσικά και αυτούς τους παραπάνω τρόπους να λύσουν το οικονομικό θέμα και της ανεργίας……. καθώς και το δημογραφικό…..
    δεν στέλνουνε τον κόσμο έξω …..τον θάβουνε στα πάτρια εδάφη…..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι