kozan.gr: Γεωργία Ζεμπιλιάδου σε Υπουργό Επικρατείας Άκη Σκέρτσο: “Aντί να προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα, να δείτε τι φταίει για τις τρομακτικές καθυστερήσεις”

18 Αυγούστου 2024
07:17
H επικεφαλής του συνδυασμού “Ελπίδα” στο περιφερειακό συμβούλιο Γ. Ζεμπιλιάδου, με αφορμή την κοινή ανακοίνωση των Υπουργείων Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών, Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος & Ενέργειας σε σχέση με την πρόοδο των προγραμμάτων ΑΙΓΙΣ και Anti-Nero, για την αντιπυρική προστασία, σχολίασε στο προφίλ του: “Αγαπητέ υπουργέ, σίγουρα οι διαδικασίες πρέπει να τηρούνται, αλλά όταν από τη στιγμή της Απόφασης για την ένταξη ενός έργου και μάλιστα Στρατηγικής σημασίας, χρειάζονται δύο ολόκληρα χρόνια, προσέξτε όχι για να γίνει μια προμήθεια αλλά να εγκριθεί η διαγωνιστική διαδικασία και αυτό πχ αφορά ένα έργο μόλις ~13 εκ€ (για Οχήματα επιτήρησης Αγροδασικών Περιοχών), τότε κάτι δεν πάει καθόλου καλά. Θα ήταν φρονιμότερο αντί να προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα, να δείτε τι φταίει για τις τρομακτικές καθυστερήσεις, με ανυπολόγιστα τραγικές συνέπειες τελικά. ΥΓ τα στοιχεία είναι από τη Διαύγεια που ευτυχώς έκανε το ΠΑΣΟΚ”.

Ένα σχόλιο

  • Μπράβο Γεωργία!!!
    Πολύ θετικές επισημάνσεις, αλλά δυστυχώς για μας χάσαμε τις γνώσεις σου, την εμπειρία σου, και την δυναμική σου!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι