Eυχαριστήριο προς τον Πολιτιστικό Μορφωτικό & Φυσιολατρικό Σύλλογο Σιδερών ¨Οι Πρόσφυγες¨

18 Αυγούστου 2024
11:38

Θα θέλαμε να εκφράσουμε δημόσια τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες μας προς τον Πολιτιστικό Μορφωτικό & Φυσιολατρικό Σύλλογο ΣΙΔΕΡΩΝ ¨ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ¨ για την υπέροχη εκδήλωση βράβευσης των μαθητών τις Γ” ΛΥΚΕΙΟΥ που διακρίθηκαν στις πανελλαδικές εξετάσεις 2024 και κατάφεραν να εισαχθούν σε ένα από τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά ιδρύματα τις χώρας μας Θα πρέπει να ενθαρρύνουμε τι νέα γενιά των Ελλήνων για περισσότερη Γνώση & Μόρφωση .Τα Σχολεία μας είναι φυτώρια αξιών , ιδεών , και οραμάτων των νέων ανθρώπων .
Μπράβο και πάλι Μπράβο για ό,τι κάνετε για τα παιδιά μας.

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ
ΛΙΤΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ένα σχόλιο

  • Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την επιτυχία τους, τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή σταδιοδρομία με υγεία και φώτιση!
    Συγχαρητήρια επίσης και στο νεοσύστατο σύλλογο για την υπέροχη εκδήλωση που διοργάνωσε, μπράβο σε όλα τα μέλη και τους εθελοντές! Καλή συνέχεια στο έργο σας.
    Οι γονείς:
    Πασχάλης Μπουζούκης & Ελευθερία Τζαλαζίδου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι