Διήμερες θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης

18 Αυγούστου 2024
21:47
Κανένα σχόλιο

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κοζάνης σας προσκαλεί το Σάββατο 24 Αυγούστου 2024  στο Πάρκο Ηπειρωτών “Κώστας Τσιάντας” και ώρα 9:00 βραδυνή να συνταξιδέψετε στην μουσική παράδοση της Ηπείρου με την ορχήστρα του Χρήστου Τζιτζιμίκα.

Σε ένα μουσικό ταξίδι με παραδοσιακά ακούσματα ο Χρήστος Τζιτζιμίκας στο τραγούδι με τον Αλέξανδρο Λιοκάτη στο κλαρίνο και τους Σωτήρη Κατσούρα στο βιολί, Κώστα Μπέλλο στο λαούτο και Τάσο Ντάφλο στα κρουστά, θα σας ταξιδέψουν στην μουσική παράδοση της Άρτας, της Θεσπρωτίας, της Πρέβεζας και των Ιωαννίνων.

Όλοι στο Πάρκο Ηπειρωτών στις 9 το βράδυ, το Σάββατο 24 Αυγούστου 2024, σε ένα γνήσιο Ηπειρώτικο Πανηγύρι που συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κοζάνης και η Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας (Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης).

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Λάζαρος Κιβρακίδης

——————————————————————

www.syllogosipirotonkozanis.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι