Φιλικό: ΦΣ Κοζάνη- Μακεδονικός Κοζάνης 0-1

21 Αυγούστου 2024
23:58

Φιλικό παιχνίδι διεξήχθη στο ΔΑΚ Κοζάνης μεταξύ της Κοζάνης και του Μακεδονικού Κοζάνης στα πλαίσια της προετοιμασίας των δύο ομάδων. 

Ο Μακεδονικός Κοζάνης ηταν ο τελικός νικητής με σκορ 0-1 με γκολ που πέτυχε ο Θανάσης Χατζηζήσης στο 20′.
Η Κοζάνη είχε δύο δοκάρια με τον Αλμασίδη ενα στο πρώτο μέρος κι ένα στο δεύτερο
Για την νέα ομάδα της Κοζάνης ήταν το δεύτερο φιλικό.
Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Παρασκευά και Γιώργου Τσέπουρα είχαν τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και τη μερίδα του λέοντος στις ευκαιρίες.
Η Κοζάνη με τη συνολική της εικόνα έδειξε ότι θέλει ακόμα δουλειά,  απολύτως φυσιολογικό για μια ομάδα που χτίζεται τώρα, αλλά χρίζει επειγόντως και ενίσχυσης.
 Καλοί οι νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές της αλλά στη Γ’ εθνική πρέπει να τους πλαισιώσεις και με έμπειρους στην κατηγορία ποδοσφαιριστές.
Από την άλλη ο Μακεδονικός εδειξε πολύ καλά στοιχεία, ήταν πειθαρχημένος και πολύ καλά οργανωμένος αμυντικά φεύγοντας επικίνδυνα στις αντεπίθεσης.
Ο Μάκης Μαλούτας και ο Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου,   δημιουργούν ένα πολύ καλό σύνολο με έμπειρους και αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές κι αυτό αρχίζει να φαίνεται από αγώνα σε αγώνα.
Οι προπονητές των δύο ομάδων χρησιμοποίησαν όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στη διάθεσή τους
Στο 20′ σουτ Νάνου και με τακουνάκι ο Χατζηζήσης θα κάνει το 0-1.
Στο 38′ φάουλ Αλμασίδη στο κάθετο δοκάρι.
Στο 60′ σουτ Αλμασίδη στο οριζόντιο δοκάρι.
 

ΦΣ Κοζάνη (Παρασκευάς – Τσέπουρας): Μπίκος,  Κουτσοσίμος,  Αλμασίδης, Ντόνος, Ταΐρης,  Μηλιδώνης,  Σουκιάς,  Τζημολάκας, Βοριαζίδης,  Πάλλας,  Τσελεπής.

Έπαιξαν και οι Σαββίδης,  Ραφαηλίδης,  Ντούκα  Α. , Καραφυλλίδης,  Ουσταγιαννίδης,  Κάτανας,  Μαντώς,  Τρομπούκης

 

Μακεδονικός Κοζάνης (Μαλούτας  – Παπακωνσταντίνου):  Ζηνόβιος,  Χατζηζήσης  Θ., Ευθυμιάδης,  Μέρος, Μαρτιρόσοβ,  Μόσχος, Μαλούτας,  Φεϊζίδης,  Νάνος, Σαββούδης,  Ματούλας. 

Έπαιξαν και οι: Μεντεσίδης,  Βαρυτιμίδης,  Στεφανίδης,  Χατζηγιαννακίδης,  Πιλικίδης,  Κοβαλέγγος,  Κατωγιάννης,  Χαριτωνίδης,  Μπαλτζής,  Βαρδάκας,  Παπαδόπουλος

Διαιτητής: Ρίζος

Βοηθοί: Τζιαμπάζης,  Γάτσου

matiesstasport.blogspot.com

4 σχόλια

  • Αυτοί που είναι στην φωτογραφία στην ομάδα της Κοζάνης είναι το ΤΣΙΚΟ της ομάδας? Σας βλέπω για ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΌ ΣΊΓΟΥΡΑ! Προεδραρα σε βλέπω να σε κυνηγάνε μέχρι να πατήσεις ΜΑΥΡΟ ΧΙΌΝΙ!Όπως λένε και στην Κοζάνη.

  • Χτες ημουν στο γηπεδο και ειδα την νεα διοικηση της Κοζάνης να ψαχνει τους ανθρώπους του Μακεδονικού για να πληρώσουν ρεφενε την Διαιτησία στο φιλικό, και μιλαμε για ξεφτιλα ποσο. Εαν θες να λες οτι εισαι μεγαλη ομάδα πρέπει και να το δειχνεις, οχι μονο να το λες. Ρεζιλικια πραματα.

  • Η ομάδα της Κοζάνης ισχυριζόμενη ότι μόνο αυτή εκπροσωπεί την πόλη ήθελε τα πάντα τζάμπα,β από ποδοσφαιριστές, κλπ και να έχει εντελώς δωρεάν όλες τις διευκολυνσεις
    Γι’αυτό κατάντησε έτσι το ποδόσφαιρο της πόλης και της περιοχής

  • Δυστυχώς αν δεν αλλάξει κάτι που δεν το βλέπω να αλλάζει δεν το βλέπω να συμμετέχει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής… μακάρι να διαψευστω

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι