Παράταση θητείας ειδικών ιατρών Παθολογίας των ΕΔ στο Μποδοσάκειο – Ευχαριστήριο του Αντιπεριφερειάρχη Σταύρου Γιαννακίδη

30 Δεκεμβρίου 2016
12:32

Ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας – Πρόνοιας & Κοινωνικής Συνοχής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Σταύρος Γιαννακίδης εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Βίτσα, τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Παναγιώτη Πλακεντά και όλους τους θεσμικούς φορείς για την καταλυτική συμβολή τους στην παράταση της θητείας των ειδικών ιατρών Παθολογίας των Ενόπλων Δυνάμεων στην παθολογική κλινική του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαϊδας μέχρι 31/03/2017(λήγει 31/12/2016).

Με την διάθεση/μετακίνηση των παθολόγων διασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου και η καλύτερη παροχή υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.