Ο Μίλτος Τεντόγλου νίκησε στο Diamond League της Λωζάνης χάρη στο έκτο και τελευταίο άλμα του

23 Αυγούστου 2024
01:38
Κανένα σχόλιο

Φοβερός Μίλτος Τεντόγλου και στη Λωζάνη.

Στον πρώτο του αγώνα μετά το χρυσό μετάλλιο στο μήκος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού κατέκτησε την 1η θέση και στο DiamonΜε άλμα στα 8μ.06 στην έκτη του προσπάθεια, ο Μίλτος Τεντόγλου θριάμβευσε και στη Λωζάνη.

Το πρώτο του άλμα ήταν άκυρο, το δεύτερο ήταν μικρό, ο Μίλτος Τεντόγλου δυσκολεύθηκε το βράδυ της Πέμπτης (22/8) στο Diamond League της δροσερής Λωζάνης (21-23 βαθμοί Κελσίου στη διάρκεια του αγώνα), όμως στο φινάλε βρήκε τον τρόπο, πέρασε τα οκτώ μέτρα και πήρε ακόμα μία νίκη στη σεζόν με 8μ.06.

Ο χρυσός ολυμπιονίκης επικράτησε των Γουέιν Πίνοκ, Σίμον Εχάμερ, Τατζέι Γκέιλ, Φιλίπ Πράβντιτσα, Ματία Φουρλάνι, Κάρι ΜακΛίοντ, Τζερεμάια Ντέιβις, Τζάριον Λόσον, Ανβάρ Ανβάροφ, με μόλις έναν να ξεπερνάει τα οκτώ μέτρα (Πίνοκ 8μ.01).

Ο Μίλτος Τεντόγλου νίκησε στο Diamond League της Λωζάνης χάρη στο έκτο και τελευταίο άλμα του

Με αυτό το άλμα, ο Τεντόγλου συνέχισε το σερί των φετινών του αγώνων πάνω από τα οκτώ μέτρα. Ήταν πέμπτος πριν από το πέμπτο άλμα, με αυτό ανέβηκε στην τρίτη θέση και με ψυχραιμία στο φινάλε πέτυχε τον στόχο του για ακόμα μία φορά.d League.

 

https://www.sport24.gr/stivos/o-miltos-tentogloy-nikise-sto-diamond-league-tis-lozanis-chari-sto-ekto-kai-teleytaio-alma-toy.10368041.html

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι