kozan.gr: Μετά την 31η Δεκεμβρίου 2028 θα σταματήσει και η παραγωγή με καύσιμο λιγνίτη και της μονάδας V στην Πτολεμαΐδα, σύμφωνα και με το αναθεωρημένο ΕΣΕΚ, που τέθηκε σε διαβούλευση – Το χρονοδιάγραμμα απόσυρσης των λιγνιτικών μονάδων

23 Αυγούστου 2024
08:25

Μετά την 31η Δεκεμβρίου 2028 θα σταματήσει και η παραγωγή με καύσιμο λιγνίτη και της μονάδας V στην Πτολεμαΐδα, σύμφωνα και με το αναθεωρημένο ΕΣΕΚ που τέθηκε σε διαβούλευση – Το χρονοδιάγραμμα απόσυρσης των λιγνιτικών μονάδων

 

 

Για να δείτε το αναθεωρημένο ΕΣΕΚ πατήστε εδώ.

 

kozan.gr

11 σχόλια

    • από που το συμπεραίνεις αυτό? η δετηπ χρωστάει τα μαλλιοκέφαλα της στην δεη , σύνδεση δεν έχει γίνει με τη 5η μονάδα ακόμη, και γενικώς όλα είναι στο αέρα.

  • Ελπίζουμε μέχρι τότε να έχει αποσυρθεί ο κύριος Μητσοτάκης απο τη διακυβέρνηση της χώρας.

    Η αποβιομηχάνιση του νομού Κοζάνης έχει όνομα: Μητσοτάκης.

    Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης διέλυσε την ΑΕΒΑΛ, την ΜΑΒΕ και τα ΕΛΣΙ ενώ ο Κυριάκης Μητσοτάκης τη ΔΕΗ.

    • H αποβιομηχάνιση του Ν.Κοζάνης ήταν στην πραγματικότητα η σανίδα σωτηρίας για την χρεωκοπημένη ΔΕΗ. Γι αυτο και εγινε η απολιγνιτοποίηση με τόσο γρήγορους ρυθμούς για να αποφευχθεί η πλήρης κατάρρευση της λιγνιτικής ΔΕΗ και σήμερα η πρασινη-μπλε ΔΕΗ Α.Ε. να ειναι επιχειρηματικό success story!

      • Έχεις μετρήσει πόσα δισεκατομμύρια βγήκαν απ’ τη τσέπη μας για να γίνει “επιχειρηματικό success story” η “Δ”ΕΗ; Πάνω από ΠΕΝΤΕ! Όση η κεφαλαιοποίησή της στο Χρηματιστήριο! Λεηλατώντας τους καταναλωτές ξέρω κι εγώ να σου κάνω “success story”!

  • Δηλαδή πληρώθηκαν 1 δις 700 εκατ για αυτή την μονάδα για να λειτουργήσει 7 χρόνια και δεν τρέχει τίποτα. Το πρόβλημα είναι μόνο η τηλεθέρμανση;
    Έτσι μάθατε με την ΔΕΗ;

  • Σοβαρά τώρα, θεωρούν στο ΥΠΕΝ πως αν γεμίσουν σελίδες στο ΕΣΕΚ (516 τρομάρα τους!) θα πάρουν καλό βαθμό απ’ την ΕΕ; Λογική μαθητή ούτε Γυμνασίου, οι “άριστοι”! Σκέτοι μπουμπούνες, διαλύουν την οικονομία και την κοινωνία με όπλο την ενέργεια.

  • περιμένετε να συνταξιοδοτηθεί όλη η φύρα που μπήκε και καλά πληττόμενη ενώ μένει Κοζάνη-Πτολεμαιδα σε καινούργια διαμερίσματα και ύστερα τα κλείνετε; Ευτυχώς το αίσχος 60 ετών με την οικογενειοκρατία παίρνει τέλος

  • Όσοι χαίρονται με αυτές τις εξελίξεις πρέπει να γνωρίζουν καλά ότι έρχεται και η σειρά τους. Δεν θα υπάρχει κανείς σε αυτή τη χώρα να παίρνει πάνω από 1200€ το μήνα. Όσο για την επιτυχία της ΔΕΗ η οποία έγινε PPC group δεν θα είναι εύκολα , ήδη πάρα τις πωλήσεις ΔΕΔΗΕ ΑΔΜΗΕ έχει χρέος 5 δις και το 2028 θα είναι 10 δις Μακάρι να μην διαλύσουν αυτή την τεράστια εταιρεία αλλά κάποιοι από τους επενδυτές όταν φεύγουν δεν αφήνουν πίσω τους ούτε “κάρβουνο”

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι