kozan.gr: Ώρα 10:50 π.μ.: Πτολεμαίδα: Τροχαίο ατύχημα, με πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων, στη συμβολή των οδών Διοικητηρίου με Δημοκρατίας (Bϊντεο & Φωτογραφίες)

23 Αυγούστου 2024
11:09

Τροχαίο ατύχημα με πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων, σημειώθηκε λίγο πριν τις 11 το πρωί, στη συμβολή των οδών Διοικητηρίου με Δημοκρατίας, στην Πτολεμαίδα. Από τη σύγκρουση το ένα εκ των οχημάτων έπεσε, στη συνέχεια, πάνω σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα. Ευτυχώς, εκ πρώτης όψεως, δεν έχουν αναφερθεί σοβαροί τραυματισμοί παρά μόνο υλικές ζημιές των αυτοκινήτων όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Προληπτικά μεταφέρθηκε ο ένας εκ των οδηγών στο νοσοκομείο ενώ λίγο αργότερα κι ο συνοδηγός του ίδιου οχήματος, επίσης προληπτικά, μετέβη με ιδιωτικό όχημα κι εκείνος στο νοσοκομείο.

kozan.gr

 

5 σχόλια

  • Έχουν γίνει τόσα και τόσα ατυχήματα σε αυτήν τη διασταύρωση. Έχουν μπει αυτοκίνητα στις βιτρίνες των καταστημάτων. Όταν θα έχουμε ανθρώπινα θύματα, οδηγούς ή πεζούς (το σημείο αυτό είναι σημείο διάβασης εκατοντάδων μαθητών καθημερινά), που είναι απλά θέμα χρόνου, ο Δήμος Εορδαίας θα πέσει από τα σύννεφα και θα βάλει φανάρι. Μέχρι τότε πάμε πανηγύρια για σουβλάκια. Μόνο για αυτά είμαστε . Κι εμείς και αυτοί που ψηφίζουμε.

    • έχει γίνει και θανατηφόρο φίλε μου. απλά ΄΄τροχαία΄΄ και ΄΄δημοτική αρχή΄΄ στην πόλη της πτολεμαιδας ειναι λέξεις άγνωστες. τις αντικαθιστά η λέξη ΄΄ αναρχία ΄΄ του νεόπλουτου πτολεμαιδιωτη ( που θα θαφτεί και αυτή μαζί με την πόλη μας σε λίγο καιρό) σε όλα τα επίπεδα. καταστήματα εστίασης και καφετέριες, εμπορικά μαγαζιά, οδηγοί αυτοκίνητων και προσφάτως την λίστα συμπλήρωσαν δυστυχώς και οι πεζοί που νομίζουν ότι στις διαβάσεις τα οχήματα σταματούν… αυτόματα και δεν γνωρίζουν ότι και αυτοί μπορούν να προκαλέσουν κάλλιστα ατύχημα.

  • Ολόκληρη η Πτολεμαΐδα είναι επικίνδυνη στις διασταυρώσεις, για τον πολύ απλό λόγο πως οι πρόβολοι των αυτοκινήτων είναι μεγαλύτερου μήκους απ’ το πλάτος των πεζοδρομίων. Έτσι ο οδηγός πρέπει να βγει αρκετά στη διασταύρωση, για να έχει ορατότητα και να ελέγξει αν έρχεται άλλο αυτοκίνητο. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να φαρδύνουν τα πεζοδρόμια. Ή να απαγορευτεί η κίνηση των ΙΧ!

  • Θα μπορούσαμ στις διασταυρωσεις να τοποθετήσει ο Δήμος κίτρινες γραμμές και κολονάκια για 3 μέτρα σε κάθε γωνιά του δρόμου. Η Πτολεμαΐδα χωροταξικά έχει πολλές διασταυρωσεις.

  • Ένα ακόμη θέμα είναι ο χρόνος πράσινο πορτοκαλί κόκκινο στα φανάρια μπροστά στο δημαρχειο είναι πολύ μικρός τελικά μόνο στη πτολεμαιδα γίνονται αυτά όλα στον αυτόματο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι