Νεκρός 33χρονος μοτοσικλετιστής με καταγωγή από την Πτολεμαΐδα σε τροχαίο δυστύχημα στη Λάρισα – Συγκρούστηκε με φορτηγό

25 Αυγούστου 2024
10:33

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Λάρισα στην είδηση του θανάτου ενός ακόμη νέου ανθρώπου σε τροχαίο δυστύχημα με μηχανή.

Με καταγωγή από την Πτολεμαΐδα ήταν ο 33χρονος  που άφησε τη ζωή του στην άσφαλτο χθες μεσημέρι του Σαββάτου, σε θανατηφόρο τροχαίο που συνέβη στο δρόμο Λάρισας – Βόλου.

Το περιστατικό συνέβη χθες Σάββατο μετά τη 1 το μεσημέρι, όταν η μηχανή που επέβαινε ο 33χρονος συγκρούστηκε με φορτηγό.

Ο εκλιπών διατηρούσε το κατάστημα στο κέντρο της Λάρισας και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον επαγγελματικό του χώρο και όχι μόνο.

Πηγή https://www.larissanet.gr/

2 σχόλια

  • ο θεός να ανάπαυση την ψυχούλα του ήταν ένα μοναδικό παιδί μια ισχυρή προσωπικότητα
    κουράγιο καί υπομονή στην εξαιρετική
    πατρική τού οικογένεια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι