ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ: “Λύση Συνεργασίας με το Προπονητικό Δίδυμο Παρασκευά-Τσέπουρα”

25 Αυγούστου 2024
23:26
Η ομάδα της Κοζάνης ανακοινώνει την  συναινετική λύση της συνεργασίας με το προπονητικό δίδυμο των κ. Παρασκευά και κ. Τσέπουρα.
Η απόφαση αυτή ελήφθη από κοινού.
Η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί θερμά τους κ. Παρασκευά και κ. Τσέπουρα για την αφοσίωση, τον επαγγελματισμό και την πολύτιμη συνεισφορά τους στην ομάδα.
Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επαγγελματική τους πορεία και είμαστε σίγουροι ότι οι δρόμοι μας θα διασταυρωθούν ξανά στο μέλλον, υπό το ίδιο πνεύμα συνεργασίας και αμοιβαίας εκτίμησης.
Με εκτίμηση
Η διοίκηση της ΚΟΖΑΝΗΣ

5 σχόλια

  • ΤΓια να φύγουν οι προπονητές πριν καν αναλάβουν σημαίνει ότι η διοίκηση δεν τηρεί η δεν μπορεί να τηρήσει αυτά που υποσχέθηκε για την συνεργασία των
    Πώς υπήρχε περίπτωση να λυθεί χωριά αφού η μία πλευρά(διοίκηση) δεν μπορεί να τηρήσει τα συμφωνηθέντα;ί,
    Την αλήθεια και μην περιπαιζετε τον φίλαθλο κόσμο

  • Υπογραφει η Διοικηση αυτην την ανακοινωση; ρεζιλια, αυτοι σας μαζεψαν τους παικτες, και τωρα τους διωχνεττε? Η νεα ΑΕΠ ξεκινησε, στην Ξηρολιμνη για προπονησεις δεν ειναι ασχημη η ιδεα.

  • Άδοξο τέλος…… Πριν ακόμη τους δούμε στο πρωτάθλημα, ο πάγος δεν έσπασε.. Ελοιωσε…. Ασυμφωνία χαρακτήρων;… Τι έγινε τελικά και είχαμε αυτό το.. Βελούδινο διαζύγιο; Για το καλό της ομάδας ίσως δεν μάθουμε ποτέ τους ακριβείς λόγους…. Πρέπει να περιμένουμε το νέο τεχνικό από την δηικοιση, και να συνεχίσουμε όλοι μαζί για το νέο πρωτάθλημα…… Δεν είναι καιρός για γκρίνια και ευθύνες…. Καλή επιτυχία στην ομάδα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι