kozan.gr: Επιστολή Διαμαρτυρίας, που έστειλαν Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων της Πτολ/δας, στον Υπουργό Παιδείας, για την αιφνιδιαστική συγχώνευση τμημάτων, μια ανάσα πριν το άνοιγμα των σχολείων τον Σεπτέμβριο

26 Αυγούστου 2024
09:51

 

Επιστολή Διαμαρτυρίας, που έστειλαν Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων της Πτολ/δας, στον Υπουργό Παιδείας, για την αιφνιδιαστική συγχώνευση τμημάτων, μια ανάσα πριν το άνοιγμα των σχολείων τον Σεπτέμβριο.

 

5 σχόλια

  • Μπράβο στους συλλόγους για την πρωτοβουλία τους, αλλά θα έπρεπε να μας λένε αν στο “όλοι οι σύλλογοι ” είναι και οι 12 ή μόνο των σχολείων που θίγονται….

  • Η κυβέρνηση με την απολιγνιτοποίηση έδιωξε τους νέους μας από την πόλη. Αυτοί κάνουν παιδιά στο εξωτερικό.
    Μηδέν θέσεις εργασίας δημιουργήθηκαν στην περιοχή εκτός από τις θέσεις εργασίας των επιτροπών που ασχολούνται 5 χρόνια για να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας. Αυτοί παίρνουν μισθό ίσως αντίστοιχο των golden boys.

  • Σωστή η διαμαρτυρία αλλά υπάρχουν τμήματα σε σχολεία με 11,12,13, παιδιά, ιδιαίτερα στα σχολεία των χωριών εκεί…5,6,8 μαθητές. Αν είναι όλοι οι σύλλογοι γονέων,για το οποίο αμφιβάλλω, διότι θίγονται κάποια σχολεία κι όχι όλα , είναι συλλογικό και θεμιτό και ίσως κάτι να γίνει, αλλιώς θα περάσει ο νόμος του υπουργείου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι