Σ. Κωνσταντινίδης: “Θερμά συγχαρητήρια στον συντοπίτη μας Παναγιώτη Μακρυγιάννη”

26 Αυγούστου 2024
10:49
Θερμά συγχαρητήρια στον συντοπίτη μας Παναγιώτη Μακρυγιάννη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο σκιφ εφήβων, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στον Καναδά.

Με τις συνεχείς παγκόσμιες διακρίσεις του, ο Παναγιώτης, που εκτός από κορυφαίος αθλητής είναι και ένα περίφημο παιδί, μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους και αποδεικνύει ότι με τη θέληση και τη σκληρή προσπάθεια κάθε στόχος είναι εφικτός, ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες.

Θερμά συγχαρητήρια και στην οικογένεια του Παναγιώτη, για τη συνεχή υποστήριξη και στους προπονητές του, καθώς και στην Ελληνική Ομοσπονδία και σε όλη την αποστολή για τις διακρίσεις που πέτυχαν στον Καναδά.

 

Στάθης Κωνσταντινίδης

Βουλευτής Νομού Κοζάνης

 

7 σχόλια

  • Μόνο για κατι τετοια ειναι οι πολιτικοί. Στα συγχαρητήρια.

    Το καταφέρουν να δημιουργήσουν τις πραγματικές προϋποθέσεις και τις υποδομές για τον αθλητισμό άλλο θέμα. Οι αθλητές μας και οι γονείς τους ειναι ήρωες

  • Για κάτι τέτοια κατευθείαν δελτίο τύπου, για το ότι θα κλείσουν τέλος του μήνα άλλες δύο μονάδες τσιμουδια.

  • ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ καποτε επιτελους αυτο τοφαινομενο με τους πολιτικαντηδες που οταν μυριζονται δημοσιοτητα μεσω αλλων να ορμανε σαν μπουμπαναιοι;;;;; ηρεμα ρωταω.

  • Κι εμείς να δώσουμε τα συγχαρητήρια στους πολίτες που θα σας μαυρίσουν στις επόμενες εκλογές. Είσαι περήφανος, που ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ που παράγει ο Μητσοτάκης και η ΝΔ;;; H κακή αρχή έγινε αμέσως μετά τον σχηματισμό της κυβέρνησης Ν.Δ. το 2019, όταν η κυβέρνηση χωρίς ποτέ να εξηγήσει τους λόγους ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ότι η περιοχή ανατολικά της Ρόδου μέχρι το Καστελόριζο δεν ανήκει στο Αιγαίο, αλλά στη Μεσόγειο. Ομως, λίγο αργότερα, στις 10 Οκτωβρίου 2019, ο ΥΠΕΞ Δένδιας ΣΕ ΓΡΑΠΤΗ επίσημη απάντησή του ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ επιβεβαίωσε ότι η περιοχή ανατολικά της Ρόδου δεν ανήκει στο Αιγαίο, αλλά στη Μεσόγειο, όπου η Τουρκία έχει 12 ν.μ. χωρικά ύδατα έναντι των 6 ν.μ. της Ελλάδας, που μοιραία οδηγούσε «στον στραγγαλισμό της ελληνικής ΑΟΖ ανατολικά Ρόδου – Καστελόριζου». Στην περίπτωση που δεν παραχωρείτο (μέσω ΥΠΕΞ Δένδια) η περιοχή Ρόδου – Καστελόριζου στη Μεσόγειο, δεν θα υπήρχε τουρκολιβυκή ΑΟΖ και τουρκολυβικό μνημόνιο. ΑΙΣΧΟΣ….

  • Η Επιτυχία και η Αποτυχία είναι κόρες και γένους θηλυκού, η μεν πρώτη έχει πολλούς πατεράδες ( πολιτικούς), ενώ η δεύτερη έχει συνήθως έναν τον οποίο ψάχνουμε για να τον βρούμε και συνήθως δεν είναι….. πολιτικός, αλλά κανένας φουκαρας που προσπαθεί να κάνει την δουλειά του. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι