Τετάρτη 28-8, διακοπή υδροδότησης και αρρυθμία σε οδούς της Κοζάνης λόγω της αντικατάστασης εξοπλισμού (08.00- 17.00)

27 Αυγούστου 2024
14:27

 

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης πληροφορεί όσους διαμένουν και δραστηριοποιούνται στις οδούς Βασιλείου Φόρη, Ίωνος Δραγούμη, στο τμήμα της Μερκούρη Κυρατσού από τη διασταύρωση της με την Ηπείρου έως τη διασταύρωση της με την Ίωνος Δραγούμη, και στο τμήμα της Πίνδου από τη διασταύρωση της με τη Μερκούρη Κυρατσού έως τη διασταύρωση της με την οδό Δωδώνης, ότι αύριο, Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024, θα υπάρξει διακοπή της υδροδότησης από τις 08.00 έως τις 17.00, λόγω των εργασιών που πρέπει να γίνουν για ν’ αντικατασταθούν ειδικά τεμάχια και όργανα διαχείρισης του κεντρικού δικτύου ύδρευσης της πόλης της Κοζάνης.

Το ίδιο χρονικό διάστημα θα παρατηρηθεί αρρυθμία και στο κάτω, το νοτιοδυτικό, τμήμα της πόλης της Κοζάνης καθώς θα υπάρξει μείωση των πιέσεων του δικτύου ύδρευσης.     

 Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

 

Από την ΔΕΥΑΚ

2 σχόλια

  • Σωστά και έγκαιρα η επιχείρηση ενημερώνει τους πολίτες της πόλης ,αλλά δεν πρέπει να τους ενημέρωσει τι γίνεται με την έκδοση του ετήσιου ένθετου που προβλέπει ο νόμος για την οικονομική κατάσταση της επιχειρησης και μέχρι σήμερα δεν εκδόθηκε;
    Επίσης ποτέ προτίθεται η επιχείρηση να προκηρύξει τη θέση του ΓενΔντη,που παρά τον νόμο καλύπτεται σήμερα
    Αλήθεια η προϊσταμένη αρχή δεν ενδιαφέρεται;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι