ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ: “Καλωσορίζουμε το νέο μας προπονητή Χάρη Βοριαζίδη και τους συνεργάτες του Αναστάσιο Αναστασιάδη και Γιώργο Μπέμπη.”

27 Αυγούστου 2024
12:10

 

Η διοίκηση της ομάδας της ΚΟΖΑΝΗΣ ανακοινώνει με χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Χάρη Βοριαζίδη.

Ο κ. Βοριαζίδης, με την πολυετή εμπειρία και την εξειδικευμένη γνώση του στο χώρο του ποδοσφαίρου, έρχεται να αναλάβει την ομάδα μας με στόχο την επίτευξη των αγωνιστικών μας φιλοδοξιών.

Συνεργάτες του νέου μας προπονητή θα είναι ο Αναστάσιος Αναστασιάδης και ο Γιώργος Μπέμπης.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι, υπό την καθοδήγησή τους, η ομάδα μας θα σημειώσει σημαντική πρόοδο και θα πετύχει τους στόχους της.

Καλωσορίζουμε τον Χάρη Βοριαζίδη, τον Αναστάσιο Αναστασιάδη και τον Γιώργο Μπέμπη στην οικογένεια της ΚΟΖΑΝΗΣ και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους.

8 σχόλια

  • Εντυπωσιακές οι ανακοινώσεις της ομάδος,αλλά δεν απαντούν στα προβλήματα που έχει η ομάδα και δεν καλύπτονται οι αδυναμίες της από αυτες

  • Τα λιοντάρια αυτή την περίοδο λόγω ζέστης μετακινούνται
    Κάποιο τα είδαν στην περιοχή της Τζαμπουρτας
    Αναζητείται όμως και η εκλεγμένη διοίκηση της Κοζάνης μαζί με την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογων όπως και ο νέος Γεν.αρχηγος

  • Πας και αγοράζεις Μερσεντές και δίκαια καπαρντίζεις. Μόνο που όταν πάς στο ανεξάρτητο συνεργείο. σου λένε ναι μεν γραφει απ εξω Μερσεντές αλλά ειναι Ρενώ (δεν ειναι κακό) αλλά να ξέρεις τι αγοράζεις.
    Ε, και εδω το ίδιο συμβαίνει. Και ο κ Βοριαζίδης και ο κ Αναστασιάδης έχουν γράψει ιστορία στο Ποδοσφαιρο της περιοχής με την ΑΕΠ. Φυσικά, μεγάλα ταλέντα που πλαισιώνουν την Κοζάνη αυτή την στιγμή ξεκίνησαν και μεγαλούργησαν στην ΑΕΠ και εξελίχτηκαν χάρη στους ανθρώπους της και τους προπονητές της.
    Ας κάνουν τώρα την αυτοκριτική τους όταν κάθε μέρα μέσω τον τοπικών σαιτ (ονόματα δεν λεμε υπολήψεις δεν θίγουμε) περνούσαν την ΑΕΠ και τους ανθρωπους της γενεές 14.
    Οπως ‘εγραψε ένας εξ αυτών που σήμερα λουφάζει, Υβρις-Νέμεσις-Τισις…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι