Mιχάλης Παπαδόπουλος: “Εντάχθηκε η Π.Ε. Κοζάνης στο Εθνικό Πρόγραμμα Χαλαζικής Προστασίας (ΕΠΧΠ) με Εναέρια Μέσα”

27 Αυγούστου 2024
14:05

Μετά από στοχευμένες προσπάθειες απο το 2009 και σειρά συναντήσεων, επιτέλους ….εντάχθηκε η Π.Ε. Κοζάνης στο Εθνικό Πρόγραμμα Χαλαζικής Προστασίας (ΕΠΧΠ) με Εναέρια Μέσα που προκήρυξε ο Ε.Λ.Γ.Α. για 4+1 έτη, αρχής γενομένης από το 2025. Πρόκειται για μια σημαντική δράση που στόχο έχει την προστασία των αγροτικών καλλιεργειών από το χαλάζι. Ειδικά για τον Νομό μας, που εντάσσεται πρώτη φορά σε αντίστοιχη δράση, θα δώσει πραγματική ανάσα στους όλο και πιο συχνά πληττόμενους από τα ακραία καιρικά φαινόμενα αγρότες…‼️Συνεχίζουμε το έργο μας με αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα.και συνεργασίες‼️ Με πολύ μεγάλη καθυστέρηση φτάσαμε στον στόχο μας ‼️

17 σχόλια

  • Όλη τη δουλειά την έκανε ο πρώην ιδιαίτερος του γραφείου σου στην Κοζάνη και αντιδήμαρχος του Μαλούτα

  • Κ. Υφυπουργέ των Τεμπών, πέρυσι όταν γινόταν το μνημόσυνο των Τεμπών, εσύ έκοβες την πίτα της ΟΝΝΕΔ στην Κοζάνη. Βλέπουμε ότι λειτουργείς σαν ΒΟΥΛΕΥΤΟΒΟΣΚΟΣ, να ταίσεις πολιτικό σανό αποτελεσμάτων στους πολίτες… Καλό αυτό με τα χαλαζοδίχτυα, αλλά αυτό δεν φτάνει… Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται εκ του αποτελέσματος, ότι παρά τις «φωνές» για «συγκάλυψη» του εγκλήματος των Τεμπών, αποφάσισε να δώσει προαγωγή και να επιβραβεύσει τα μέλη της Εξεταστικής με μια θέση στην κυβέρνηση. Το υπουργικό συμβούλιο αριθμεί πλέον οκτώ μέλη της Εξεταστικής καθώς μετά τη Ζωή Ράπτη, τον Ανδρέα Νικολακόπουλο και την Ιωάννα Λυτρίβη προστέθηκαν την Παρασκευή (14/06), μετά τον ανασχηματισμό, οι: Κώστας Γκιουλέκας, Ιάσωνας Φωτήλας, Κατερίνα Παπακώστα, Χρήστος Κέλλας και Κώστας Καραγκούνης.

  • Μήπως να εντάξουμε και την τηλεθέρμανση στην αντιχαλαζιακή προστασία για να σωθεί κι εκείνη; Μήπως με ατμό από τη ΔΕΤΗΠ, φύγει το χαλάζι… Ε; Καλή ιδέα; Να πεις κι εσύ κάτι καλό για την τηλεθέρμανση…. Ειδάλλως βλέπω αντί για σάλιο να πέφτει χαλάζι η φάπα σε όλους τους βουλευτές που βόλεψαν τον εαυτούλη τους!

  • Ο άνθρωπος αυτός είναι μαλωμένος με την αλήθεια. Μόνο για την πάρτη του και για μερικά φιλαράκια του δουλεύει, εμάς τους υπόλοιπους μας ” δουλεύει” κανονικά. Η τετραετία Μιχαλάκη περνά γρήγορα και μετά……

    • Μετά την συγκάλυψη του εγκλήματος των τεμπών, πρέπει να γίνουν σωστά βήματα. Κρίμα στους γονείς των παιδιών που δεν βρήκαν τίποτα να θάψουν παρά τέφρα…..με μία λέξη εγκληματική οργάνωση ΝΔ καρκίνος για την χώρα και τους πολίτες.

  • Έτσι όπως τα γράφετε σιγά σιγά θα μας πείτε, ότι μετά από στοχευμένες και επίπονες προσπάθειες σήμερα ξημέρωσε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι