Αλλαγές ημερομηνιών συναυλιών: Στέλιος Ρόκκος (7/9) & Πέγκυ Ζήνα (8/9)

28 Αυγούστου 2024
13:24

 

Ο Δήμος Σερβίων σας ενημερώνει ότι οι προγραμματισμένες συναυλίες για τις 29/8 με το Στέλιο Ρόκκο και 30/8 με την Πέγκυ Ζήνα, λόγω πρόβλεψης κακών καιρικών συνθηκών, θα μεταφερθούν στις 7/9 για το Στέλιο Ρόκκο και στις 8/9 για την Πέγκυ Ζήνα!

2 σχόλια

  • Πόσα χιλιάρικα θα στοιχίσουν. Που είναι η αντιπολίτευση. Στην Κοζάνη ο Κοκαλιάρης που τον έχουν στην μπούκα οι δ. Κίνηση δεν έφερε κανέναν.

    • Ρε βόδι αυτός τουλάχιστον το δίνει τσάμπα στον κόσμο!βλέπουμε και μεις εδώ καμιά φίρμα δωρεάν!

      Έφερε καλλιτέχνες και ο Ζευκλής στο βοΐ(δ)ο με λεφτά απο τον τοπικό πόρο και έβαλε και εισιτήριο.Αλήθεια αυτά τα έσοδα τι γίνονται;θα μας πει κανείς;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι