kozan.gr: Μ. Στεργίου (Δήμαρχος Βελβεντού) σε Ν. Τέτο: “Πέρασες απ’ αυτές τις θέσεις κάποτε και δεν έκανες τίποτα” (Βίντεο)

28 Αυγούστου 2024
16:29

Ένταση σημειώθηκε στην χθεσινή ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας του Δημοτικού Συμβουλίου Βελβεντού μετά από ερώτηση δημοτικής συμβούλου της αντιπολίτευσης (παράταξη Τέτου) κα. Στεφάνου Θεανώ σε ό,τι αφορά το επίπεδο υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας που παρέχονται σε επίπεδο Δήμο Βελβεντού και τι ενέργειες έχει κάνει η Δημοτική Αρχή προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Δήμαρχος Βελβεντού Mανώλης Στεργίου ανέφερε μια σειρά από δράσεις κι ενέργειες που έχουν γίνει από πλευράς Δήμου με σκοπό την ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών στους δημότες αν κι όπως επισήμανε αυτή η αρμοδιότητα είναι του κεντρικού κράτους – πολιτείας κι όχι του Δήμου Βελβεντού. Η δημοτική σύμβουλος της αντιπολίτευσης επέμενε και παρουσίασε μια σύμβαση του 2007 μιας γιατρού με τον τότε Δήμο Βελβεντού που παρείχε υπηρεσίες ιατρικής φύσεως στους δημότες εξυπηρετώντας τους  και σε θέματα συνταγογράφησης, κάτι που διέψευσε ο Δήμαρχος Μανώλης Στεργίου επισημαίνοντας ότι η συγκεκριμένη ιατρός παρείχε αποκλειστικά και μόνο υπηρεσίες στο ΚΑΠΗ και πως δε συνταγογραφούσε και ότι το συγκεκριμένο καθεστώς δεν προβλέπεται με το σημερινό νομικό πλαίσιο. Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Ν. Τέτος ζήτησε από τον Δήμαρχο Βελβεντού να συνάψει μια τέτοια σύμβαση με ιδιώτη γιατρό ώστε να εξυπηρετούνται οι δημότες και πως κάνει δε θα τον κατηγορήσει γι’ αυτό με τον Δήμαρχο να αντιδρά εντόνως λέγοντάς του πως ακόμη κι αν γινόταν αυτό σε καμία περίπτωση αυτός ο/η γιατρός δε θα μπορούσε να συνταγογραφεί.

Η ένταση μεταξύ Δημάρχου Μ. Στεργίου & Ν. Τέτου στο παρακάτω απόσπασμα:

 

Παρακολουθήστε, στο παρακάτω απόσπασμα, από την αρχή τη συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα

3 σχόλια

  • Απο την στιγμη που το προτεινει ο Τετος ειναι καταδικασμενο να μην γινει. Αυτην ειναι η λογικη Στεργιου, χρονια τωρα. Οτιδηποτε προτεινει αλλος και οχι αυτος ειναι απορριπτεται.

  • Ο κύριος Στεργιου έχει γίνει τόσο προβλέψιμος και τόσο κουραστικός με τη συγκεκριμένη ατάκα. Αυτός που κοντεύει να τη λιώσει τη συγκεκριμένη καρέκλα μας έχει ταράξει στη διακοπή νερού λες και ζούμε σε τριτοσκοσμικη χώρα. Υπομονή κύριε Μανώλη. Σε λιγότερο από 5 χρόνια θα είσαι εσύ και 5 άτομα ακόμα στο χωριό. Εχεις κάνει άριστο έργο με 30 χρόνια στην ίδια καρέκλα. Ας μη ξεχνάμε και τη ΜΚΟ. Αξέχαστα χρόνια…. Διχασμός, διχόνοια, και κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΏΝΩ. Όσα χρόνια ειναι στην εξουσία τα διπλάσια πήγε πίσω το χωριό.

  • Οσοι ζουν με την ψευδαισθηση του ολα καλα στο βελβεντο κανουν λαθος. Η αγορα, η κοινωνια βυθιζεται, κλεινουν καθε μερα καταστηματα, ο κοσμος φευγει απο το χωριο και οι χειροκροτητες επιμενουν σε μια ευθραστη κατασταση. Το βελβεντο δεν προοδευει, εχει μεινει πολυ πισω σε ολα τα επιπεδα και καποιοι απλα δειχνουν οτι προσπαθουν. Αυτο και μονο δεν αρκει. Ερχονται μερες δυσκολες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι