kozan.gr: Το Συσσίτιο Απόρων Δημοτών του Δήμου Κοζάνης εκσυχρονίζεται – Τι αλλάζει σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Β. Παπαποστόλου που μιλάει δημόσια για πρώτη φορά για το θέμα (Βίντεο)

29 Αυγούστου 2024
12:44

Το Συσσίτιο Απόρων Δημοτών του Δήμου Κοζάνης εκσυχρονίζεται. Τι αλλάζει σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Β. Παπαποστόλου που μιλάει δημόσια για πρώτη φορά για το θέμα

 

 

9 σχόλια

  • Δεν χρησιμοποιεί την ανωνυμία όπως ο Δήμος με το δελτίο τύπου και αναλαμβάνει την ευθύνη των όσων λέει
    Δεν κρύβεται όπως όλοι
    Αξίζει της επιβράβευσης μας

  • Α΄ΝΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΙ. ΟΙ ΑΠΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΣΕΒΑΣΜΟ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Σ’ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ

  • Ο άνθρωπος είναι πολύ μπροστά στην οργάνωση. Δουλεύει πάντα σαν επαγγελματίας. Μπράβου Γιάννη που τον έβαλες εκεί. Εξυπνάδα Δημάρχου.

  • Οι άποροι δημότες σε αντιδιαστολή με τους πρώην άμισθους και με απόφαση δημάρχου νυν έμμισθους αντιδημάρχους.

  • Η κοινωνική πολιτική είναι τα θεμέλια του δήμου. Προχωρήστε. Συγχαρητήρια για τις προτεραιότητες που θέτετε και των τρόπο λειτουργίας που θέλετε να περάσετε. Ένα μεγάλο μπράβο κύριε Παπαποστόλου σε όλους σας.

  • ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΆΝΟ ΣΑΣ. ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ ΠΕΤΎΧΕΤΕ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑΖΕΤΈ. ΠΆΝΤΩΣ ΠΟΛΎ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΌ ΤΟΝ ΒΛΈΠΩ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΉΜΑΡΧΟ. ΚΑΛΌ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΌ ΘΑ ΈΛΕΓΑ.

  • Εντάξει δεν τρελαθήκαμε κι από προτάσεις και σχέδια. Τί είχες Γιάννη τί είχα πάντα.
    Πολύ κουβέντα για μια βάση δεδομένων κ μια καλημέρα. Κοινωνικό παντοπωλείο υπάρχει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι