Σε Πτολεμαΐδα & Σέρβια η Υποψήφια Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Άννα Διαμαντοπούλου

29 Αυγούστου 2024
13:44
Την πόλη της Πτολεμαΐδας θα επισκεφτεί η Υποψήφια Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Άννα Διαμαντοπούλου  την Παρασκευή, 30/08 στις 18:30. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο εργατικό κέντρο.

Το Σάββατο  31/08 στις 12:30 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στο καφέ «HOME», στα Σέρβια. 

7 σχόλια

  • Το 2019, σε συνέντευξή της στον Δημήτρη Δανίκα και στο Πρώτο Θέμα, είχε δηλώσει ανοιχτά «πιστεύω στην αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας» και είχε διατρανώσει ότι «ανάμεσα στα δύο μεγάλα κόμματα (σ.σ. ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ) περισσότερη σχέση έχω με τη ΝΔ, λόγω των θέσεών της σχετικά με τη φορολογία, την εξωτερική πολιτική και την Παιδεία». Η Διαμαντοπούλου έχει την ευχέρεια να «πουλάει τον εαυτό » της επικοινωνιακά, με φουσκωμένο βιογραφικό υπερτιμημένης σταδιοδρομίας παρότι η διαδρομή της έχει κενά σαν κεφαλοτύρι Κοζάνης. Αλλά καλές κουβέντες εξασφαλίζει κυρίως από τη Δεξιά, που την ανακηρύσσει ηρωίδα της. Φωτογραφίζονταν με τον Άδωνι Γεωργιάδη, υποστήριζε τις μνημονιακές πολιτικές, με τις οποίες είχε προλάβει να ταυτιστεί και υμνούσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η Άννα Διαμαντοπούλου, λοιπόν ως επικεφαλής της κριτικής επιτροπής των Education Leaders Awards, που κάθε χρονιά βραβεύουν ηγετικά πρόσωπα της εκπαίδευσης αλλά και πρωτοπορίες στο χρόνο, το 2020 επέλεξε να βραβεύσει τον Άδωνι Γεωργιάδη και την Ευγενία Μανωλίδου για τη Ελληνική Αγωγή και μάλιστα και σε διαφορετικές κατηγορίες. Αλλά θα μου πείτε η υπουργός Παιδείας που αντί για βιβλία έδωσε στα παιδιά φωτοτυπίες γιατί να μην επιβραβεύσει και τον Άδωνι Γεωργιάδη για τις …. απόψεις του.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι