Την Παρασκευή 30/8 στις 11 το πρωί στο Μαυροδένδρι Κοζάνης η κηδεία του Σωκράτη Χανταβαρίδη

29 Αυγούστου 2024
19:46

“Έφυγε” από τη ζωή, σε ηλικία 54 ετών, ο Πρόεδρος του Μορφωτικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυροδενδρίου Κοζάνης, Σωκράτης Χανταβαρίδης. Βρισκόταν, πριν από κάποιες μέρες, στο Αγρίνιο όταν του παρουσιάστηκε αιφνίδιο πρόβλημα υγείας,  με αποτέλεσμα να μεταφερθεί αρχικά στο νοσοκομείο Αγρινίου και στη συνέχεια να διακομισθεί και να νοσηλευθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου και δυστυχώς, σήμερα, πολύ πρωινές ώρες, κατέληξε. Ήταν πάρα πολύ αγαπητό πρόσωπο και με έντονη ενασχόληση με τα κοινά του Μαυροδενδρίου αλλά και με μεγάλη προσφορά στον ποντιακό χώρο.  Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την  Παρασκευή 30/8 στις 11 το πρωί στο Μαυροδένδρι Κοζάνης

kozan.gr

 

4 σχόλια

  • Καλό παράδεισο συλλυπητήρια στην οικογένεια θα μου λείψει η παρουσία σου στο δρόμο πάνω κάτω στη γειτονιά!!

  • Δυστυχώς μας φαίνεται απίστευτο ότι δν θα σε ξανά δούμε,το χαμόγελο σου η καλοσύνη σου προς όλους,η βοήθεια σου στον σύλλογο κρίμα καλό ταξίδι και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια σου Σωκράτη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι