kozan.gr: 217.140 ευρώ τα έξοδα για τη διοργάνωση του φετινού Fiesta Voio – 137.557 ευρώ τα έσοδα από τα εισιτήρια

30 Αυγούστου 2024
08:28

Toν οικονομικό απολογισμό του Fiesta Voio, παρουσίασε, χθες, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Βοΐου, Γιώργος Μαγιάγκας, στο πλαίσιο της ειδικής συνεδρίασης λογοδοσίας, μετά από ερώτηση του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Μιχάλη Καραμπατζιά. Τα έξοδα συνοψίζονται σε τέσσερεις (4) συμβάσεις που σύναψε ο Δήμος Βοΐου με εταιρείες που ανέλαβαν τα της διοργάνωσης του φετινού Fiesta Voio  (διαφήμιση, ασφάλεια, καθαριότητα, πληρωμές καλλιτεχνών, καλλιτεχνικά δικαιώματα, ήχος κτλ.) με το συνολικό κόστος να ανέρχεται στα 217.140 ευρώ. Σε ό,τι αφορά τα έσοδα. τα οποία προήλθαν αποκλειστικά από τα εκδοθέντα εισιτήρια, τα οποία ήταν: 295 ολοήμερα εισιτήρια των 40-45 ευρώ, 5836 μονοήμερα εισιτήρια των 15 ευρώ, ενώ 1465 ήταν τα ολοήμερα που εκδόθηκαν στα ΚΕΠ από κατοίκους του Βοΐου. Το σύνολο των εισιτηρίων συνολικά ανέρχεται στα 7596 και τα έσοδα συνολικά σε 137.557 ευρώ. Άρα, αφαιρώντας τα έσοδα από τα έξοδα προκύπτει μια ζημία της τάξεως των 80.000 ευρώ περίπου.

Ο Δήμαρχος Βοΐου Χ. Ζευκλής με τη σειρά του μίλησε για ένα επιτυχημένο εγχείρημα που πρέπει να συνεχιστεί και να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο και πως για να υλοποιήσεις μια τέτοια ποιοτική εκδήλωση χρειάζεται και να πληρώσεις και πως  τα οφέλη είναι πολλαπλά με ανθρώπους που έρχονται από πάρα πολλά μέρη της Ελλάδας που δεν γνώριζαν που βρίσκεται το Βόιο και πως πολύ δύσκολα τόσος μεγάλος αριθμός θα επισκέπτονταν για κάποιο άλλο λόγο την περιοχή.

kozan.gr

25 σχόλια

  • Για να κάνεις μια τέτοια εκδήλωση πρέπει να πληρώσεις είπε ο Δήμαρχος,80.000 ευρω μέσα μπήκε ο Δήμος αλλα είχε πολλά like και χτυπήματα.Ετσι ειναι οταν δεν υπάρχει αντιπολίτευση,παίζεις μόνος σου .Βοιο ειναι η Σιάτιστα μόνο .

  • 1465 κάτοικοι του Βοίου και συνολο 7500 πήγαν μονο στο φιετσα,μεγαλη επιτυχια ,μας κοροιδευει κιολας στα μουτρα μας

  • μόνο σχολιασμούς και να γράφετε ξέρετε 80.000 μπήκε μέσα αλλά έκανε διαφήμιση σε όλη την ελλάδα αν ανοίξει ο ε65 το βόειο έχει πολύ μέλλον θα ρθουν πολύ τουρίστες

  • Το άλλο φεστιβαλ με τους ινδιάνους και τις χαβανεζες πόσο κόστισε δεν μας είπε ο Δήμαρχος ,ΤΟ ΦΟΚΛΟΡ

  • Ενοίκια από τα σταντ που πουλαγαν σουβλάκια μπύρες δεν είχε; Επίσης από το Σταντ που πούλαγε αναμνηστικά του φεστιβάλ βοιου μπλουζάκια κλπ;

  • Ολοι οι Δημοι ετσι πορευονται. Ελλειματα παντου στους Δημους που τα πληρωνουν οι λιγοι που φορολογουνται αγριως. Αλλωστε παιδια των κομματων που μας εφεραν στην χρεοκοπια ειναι ολοι αυτοι.

  • και καλά η χασούρα των 80.0000,
    τρεις μήνες πριν την εκδήλωση που δεν εύρισκες υπάλληλο και αντιδήμαρχο για να κόψουν τα χόρτα γιατί ασχολούνταν με το χ…στα Βόιο, που το βάζεις; άιντε άιντε άιντε!!!

  • αν δεν ταιριάζει εδώ ότι στο Βόιο είμαστε για τα πανηγύρια που ταιριάζει…

    δεν είμαστε καλά δεν έχουμε μυαλά ΠΑΟΚ ολέ!

  • ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ
    αν του χρόνου έσοδα – έξοδα δεν είναι ισοσκελισμένα… ΤΕΡΜΑ η εκδήλωση αλλιώς τίθεται σοβαρό θέμα ηθικής τάξης για τη δημοτική αρχή.
    Τελεία και Παύλα.

  • Κι εγώ θα ήθελα να μάθω που πήγαν τα χρήματα από την ταβέρνα και τα μπαράκια
    Οι τιμές ακριβές ,η κατανάλωση μεγάλη .
    Δεν νοικιάστηκαν σε κάποιους ;
    Αν όχι τότε μιλάμε για συμφωνίες σε βάρος του δήμου και για όφελος κάποιων ιδιωτών.

  • Δήμαρχε Ζευκλη μπαίνεις μέσα σε ένα φεστιβάλ που ξοδεύονται χρήματα των δημοτών σου και λες ότι πήγε καλά ?? Ντροπή για ένα δήμο φτωχό που του λείπουν βασικές υποδομές να χαιρόμαστε γιατί θα έρθει να τραγουδήσει ο Αλκίνοος ο Χαρούλης και οποιοσδήποτε άλλος . Να σταμάτησει το αποτυχημένο Φιέστα Βόιο άμεσα δεν χρειάζεται Πραγματικά πως αντικρίζεις τους δημότες σου κατασπαταλοντας τα χρήματα που πληρώνουν σαν δημοτικά τέλη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι