Kozan.gr: Στην Πτολεμαΐδα βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 30/8 υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Άννα Διαμαντοπούλου και πραγματοποίησε ομιλία στο Εργατικό Κέντρο (Βίντεο & Φωτογραφίες)

30 Αυγούστου 2024
21:00
Στην Πτολεμαΐδα βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 30/8 η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Άννα Διαμαντοπούλου και πραγματοποίησε ομιλία στο Εργατικό Κέντρο.

 

 

28 σχόλια

  • ΟΠΑ ΒΛΕΠΩ Ο ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ. ΟΥΔΕΙΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ . Α ΡΕ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΤΙ ΕΠΑΘΕΙΣ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ . ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΓΑ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ .

  • Αφού διατέλεσε golden woman στην coca cola τώρα έρχεται να αναλάβει τη διοίκηση τού ΠΑΣΟΚ ή να δημιουργήσει προβλήματα.

  • Αυτοί οι άνθρωποι τώρα έχουν όραμα για τον έρμο τον τόπο και τους ανθρώπους που κατοικούν σε αυτόν εντάξει σωθηκαμε. Υπήρξαν βολεμενοι βολεψαν και τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους φάγανε τρώνε και θα τρώνε ασταμάτητα και το σημαντικότερο τα γηρασμένα μυαλά μολύνουν τα νεότερα να σκέπτονται και να δρουν με τον ίδιο τρόπο…κρίμα !!!

  • Ξανά εμφανίστηκαν τα φαντάσματα του παρελθόντος αυτοί είναι που κατέστρεψαν το ΠΑΣΟΚ και ο κόσμος τους γύρισε την πλάτη οι βολεμένοι μια ζωή…..Καληνύχτα ΠΑΣΟΚ…Ξαφνικά η κυρία Διαμαντοπουλου θυμήθηκε ότι είναι πάλι ΠΑΣΟΚ
    ..

  • Πολλά έχουν δεί τα μάτια μου αυτό που βλέπω τώρα όμως με πιάνει τρόμος. Δεν θα αλλάξει τίποτα σε αυτόν τον τόπο;η κατρακύλα της Ελλάς σε λίγες μόνο εικόνες.

  • Μέσος όρος ηλικίας..60 χρόνων στο κοινό…

    Το μέλλον της Ελλάδας..από την αρχισυντάκτρια της καταστροφής..του προγράμματος επί Γεωργίου Παπανδρέου…με το οποίο πήρε το ΠΑΣΟΚ..την κυβέρνηση..το οποίο ήταν τελείως εκτός πραγματικότητας..και μας οδήγησε στο ΔΝΤ!!

  • Πρώην υπουργός Σημίτη , πρώην υπάλληλος πολυεθνικών, πρώην μέλος διαφόρων διοικητικών συμβουλίων, πρώην υποψήφια του Μητσοτάκη που τώρα κυνηγάει ή της ανέθεσαν να κυνηγήσει την προεδρική καρέκλα του ΠΑΣΟΚ. Οι φελοι πάντα επιπλέουν.

  • Άξια πολιτικός που πάντα ήταν ενεργή στο χώρο κάνοντας έργο και ξεχωρίζει. Ψάξτε να δείτε τι έχει κανει. Έχει ουσία ο λόγος της και δίνει την ελπίδα για την αλλαγή της κατάστασης που ζούμε. Για μένα ετών 30 και ακούγοντας όλους τους πολιτικούς, η κ. Διαμαντοπούλου θα ήταν η ιδανική πρόεδρος!!!
    Το βασικότερο είναι Δυτικό Μακεδόνισσα αξίζει την στήριξή μας γιατί μόνο όσοι έζησαν τον τόπο μας υπολογίζουν. Η Κοζάνη σβήνει και κάνεις Κρητικός, Αθηναίος ή συγγενείς κρητικού δεν υπολογίζει την περιφέρεια. Συγκρίνετε τα έργα των ανθρώπων στον τόπο μας! Ακούστε την και μετά κρινετε την.
    Η κ. Διαμαντοπούλου μίλησε χωρίς χαρτί μπροστά της, όλοι διάβαζαν τους λόγους τους.
    Έχει ζήσει εκτός πρωτεύουσας, έχει ζήσει στον τόπο μας και είναι γνώστης των πραγμάτων. Επιτέλους κάποιος από Δυτική Μακεδονία στέκεται ΑΞΙΑ στο πολιτικό επίπεδο και δε θα το στηρίξω;;; Μαζί σου Άννα, με την νίκη.

  • Γι αυτό ο Μητσοτάκης τρίβει τα χέρια του!
    Δεν υπάρχει αντίπαλος οπυ κι αν στρίψεις το κεφάλι ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.
    Όντως τα φαντάσματα κι οι υπεύθυνοι της καταστροφής επανήλθαν με θράσος.
    Ελλάς,το μεγαλείο σου!
    Από Σύριζα μεριά ας μη πούμε τίποτα…αθλιότητα κατάντια ανηθικότητα.
    Έναν ηγέτη βρε παιδιά!!!

  • Πάρι στην πολιτική έχεις πολλά χρόνια λογικό είναι να έχεις πολλούς υποστηρικτές σου και πολλούς επικριτές Εγώ πάντα ήμουν στους υποστηρικτές σου λόγω των σταθερών αξιών που πρεσβεύεις Μια ζωή σοσιαλιστής με καθαρό λόγο και έργο Πρόσεξε όμως μη κάνεις το λάθος και στηρίξεις την υποψηφιότητα της Διαμαντοπούλου Αυτή είναι δεξιότερη του Μητσοτάκη

    • Αυτά τα δεξιομετρα και τα αριστερομετρα μαε έχουν φαει, μας έχουν τυφλώσει και δεν μπορούμε να δούμε την πραγματικότητα. Ποιά?
      Αυτή που πολλά προβλήματα λυνονται με λογική, με το βλέμμα στι αύριο, με πολιτικό λόγο κι οχι ξύλινες ατάκες. Μακάρι να εκλεγεί.

  • Άξια πολιτικός που πάντα ήταν ενεργή στο χώρο κάνοντας έργο και ξεχωρίζει. Ψάξτε να δείτε τι έχει κανει. Έχει ουσία ο λόγος της και δίνει την ελπίδα για την αλλαγή της κατάστασης που ζούμε. Για μένα ετών 30 και ακούγοντας όλους τους πολιτικούς, η κ. Διαμαντοπούλου θα ήταν η ιδανική πρόεδρος!!!
    Το βασικότερο, είναι Δυτικό Μακεδόνισσα αξίζει την στήριξή μας γιατί μόνο όσοι έζησαν τον τόπο μας υπολογίζουν. Η Κοζάνη σβήνει και κάνεις Κρητικός, Αθηναίος ή συγγενείς κρητικού δεν υπολογίζει την περιφέρεια. Συγκρίνετε τα έργα των ανθρώπων στον τόπο μας! Ακούστε την και μετά κρινετε την.
    Η κ. Διαμαντοπούλου μίλησε χωρίς χαρτί μπροστά της, όλοι διάβαζαν τους λόγους τους.
    Έχει ζήσει εκτός πρωτεύουσας, έχει ζήσει στον τόπο μας και είναι γνώστης των πραγμάτων. Επιτέλους κάποιος από Δυτική Μακεδονία στέκεται ΑΞΙΑ στο πολιτικό επίπεδο και δε θα το στηρίξω;;; Μαζί σου Άννα, με την νίκη.

  • Δυστυχώς, η χειρότερη υπουργός Παιδείας που πέρασε ποτέ!!! Κατέστρεψε τα πάντα, ακόμα κάποιοι εκπαιδευτικοί πληρώνουν για πάνω από μία δεκαετία τις υποτιθέμενες μεταρυθμίσεις της.
    Λυπάμαι που έτρεξαν και όλα τα παλαιά στελέχη να την στηρίξουν…δεν καταλαβαίνουν ότι εκτίθενται!

    • μήπως η Κεραμέως ήταν χειρότερη; Δεν ξέρω, ανταγωνίζονται η μία την άλλη για το ποια ήταν η χειρότερη Υπουργός Παιδείας. Για τους παριστάμενους στην εκδήλωση, κάποιος έγραψε πιο πάνω ότι ο μέσος όρος ηλικίας ήταν 60 χρονών, άλλος ότι ήταν 78 χρονών. Για να είμαστε δίκαιοι νομίζω ότι ήταν γύρω στα 70, όσο δηλαδή θα είναι και η Άννα στις εκλογές του 2027. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!

  • Μόνο ηλίθιοι θα σε ψηφίσουν! Γιατί; Γιατί αποτελείς ξένο σώμα για το ΠΑΣΟΚ το οποίο θεωρείς κέντρο διερχομένων. Αλήθεια δεν σε έχουν διώξει από το κόμμα; Η θέση σου είναι δίπλα στο Μητσοτάκη όπως όλοι οι Σημιτικοι! Άντε γειά!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι