Στάθης Κωνσταντινίδης για τηλεθερμάνσεις: «Αυτονόητη υποχρέωση η εξεύρεση δίκαιης, βιώσιμης και λειτουργικής λύσης»

31 Αυγούστου 2024
10:36

 

Συνάντηση συνεργασίας πραγματοποίησε εχθές ο βουλευτής Ν. Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης με τον Δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά, τον πρόεδρο και στελέχη της ΔΕΤΗΠ, για το φλέγον ζήτημα της τηλεθέρμανσης της Πτολεμαΐδας, μετά τις πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με τις απαιτήσεις της ΔΕΗ από την επιχείρηση.

Στη συνάντηση παρατέθηκαν από τον κ Δήμαρχο και τους εκπροσώπους της ΔΕΤΗΠ τα δεδομένα και οι εξελίξεις που σημειώθηκαν γύρω από το θέμα, κατόπιν των συναντήσεων που πραγματοποιήσαν το προηγούμενο διάστημα με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΝ και εκπροσώπους της ΔΕΗ, αλλά και τα όσα προέκυψαν από την πρόσφατη ενημέρωση που είχαν από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, κ. Αμανατίδη.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο κ βουλευτής εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για την αγωνία που έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία σχετικά με την εύρυθμη λειτουργία της τηλεθέρμανσης τον ερχόμενο χειμώνα, γεγονός που επιτείνει τον προβληματισμό των πολιτών για το μέλλον του τόπου. Όπως είπε: «Οι τηλεθερμάνσεις αποτελούν κεκτημένο της Δυτικής Μακεδονίας και για την απρόσκοπτη λειτουργία τους επ´ ωφελεία των πολιτών έχει δεσμευτεί ο ίδιος ο Πρωθυπουργός. Συνεπώς, η εξεύρεση δίκαιης, βιώσιμης και λειτουργικής λύσης, τόσο για το προηγούμενο όσο και για το επόμενο διάστημα, αποτελεί αυτονόητη υποχρέωση όλων των εμπλεκομένων».

Ενώ, πρόσθεσε ότι: «Από την πλευρά μου, θα συνεχίσω να εργάζομαι σε αυτή την κατεύθυνση, υπενθυμίζοντας την ανάγκη για την εκπλήρωση όλων των δεσμεύσεων απέναντι στον τόπο, στο πλαίσιο της Δίκαιης Μετάβασης, ανάμεσα στις οποίες είναι και η πρότασή μου για συμμετοχή των κατοίκων της Δυτικής Μακεδονίας στα έργα ΑΠΕ που υλοποιεί η ΔΕΗ στις περιοχές σε απολιγνιτοποίηση, η οποία θα απομειώσει το ενεργειακό κόστος των ανθρώπων που ζουν και δραστηριοποιούνται εδώ και θα μας καταστήσει μετόχους της πράσινης μετάβασης».

Στάθης Κωνσταντινίδης

Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας  Π.Ε. Κοζάνης

Πολιτικά γραφεία:

Αθήνα: Μητροπόλεως 1, Τ. 2103237694

Κοζάνη: Παγούνη 2, Τ. 2461037253 // Πτολεμαΐδα: 25ης Μαρτίου 36, Τ.2463027418

Αθήνα: Μητροπόλεως 1, Τ. 2103237694

Facebook: Στάθης Κωνσταντινίδης Βουλευτής ΝΔ – Π.Ε. Κοζάνης

e-mail: stathiskο[email protected]

32 σχόλια

    • Ναι εσυ περιμενε να σε βοηθησει ο κυριος τιποτα για να μην κλεισει η τηλεθερμανση
      απο τους πρωτους που θα βαλει πλατη στο αφεντικο του εκει κατω στο Μαξιμου θα ειναι αυτος εδω που οπου δει τραπεζι και μουχαμπετι τρεχει

  • Σταθη βοήθα να βρεθεί λύση. Βέβαια κακώς έφτασε να χρωστάμε 100 εκατομ. και τώρα τελευταία στιγμή να ψάχνουμε λύση. Πρέπει να ξεκαθαριστεί από τώρα από που θα τροφοδοτείτε η τηλεθερμανση.

  • Καλά εδώ ο Μιχαλάκης μας έλεγε ότι έχει τελειώσει το θέμα της τηλεθερμασης, τι εγινε; Φούμαρα μας έλεγε για εντυπώσεις, ο επιστήμων του ψεύδους. Κοιτάξτε Στάθη να βρεθεί μια λύση γρήγορα γιατί δεν γίνεται ο κόσμος να ζει με το άγχος αν θα ζεσταθεί το χειμώνα.

  • Κύριε βουλευτά καταλαβαίνετε την αγωνία μας για το πώς θα ζεσταθούμε και αυτό το χειμώνα.
    Από την διοίκηση της ΔΕΤΗΠ μαθαίνω πως είχατε συνεχή συνεργασία για την επίλυση των προβλημάτων αυτών.
    ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΕΤΕ ΝΑ ΕΊΣΤΕ ΔΊΠΛΑ ΜΑΣ, ΕΠ’ ΩΦΕΛΕΊΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΏΝ, ΌΠΩΣ ΕΊΠΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ Ο ΊΔΙΟΣ.

    • Από που ακριβώς φαίνεται ότι είχε συνεργασία με την διοίκηση της ΔΕΤΗΠ. Άφαντος όπως και ο άλλος της κυβέρνησης. Απλώς μάλλον προσπαθεί να πάρει τα εύσημα για την δήθεν λύση. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΌΠΩΣ ΠΑΝΤΑ

    • αχαχαχαχαχαχαχαχαχα…….να λες τετοια συχνα νικολη να γελαμε το εχουμε αναγκη στις μερες μας το γελιο αλλωστε

  • Ο Κ. Κωνσταντινιδης πάντα ειναι κοντά στον τόπο του και προσπαθεί λύνει τα πρόβλημα ….μπράβο Στάθη είσαι ένας εξαίρετος άνθρωπος…. και φυσικά και ο συνεργάτης του κωστας Δήμου

    • Όνειρο ζω μην με ξυπνάτε. Ρε πάτε καλά;
      Στάθη δεν μαζεύεις λέω εγώ τα παπαγαλάκια;
      Ο Δήμου ξέρει που βρίσκεται η τηλεθέρμανση; Θα μου πείτε εδώ δεν ξέρει ο Στάθης θα ξέρει ο άλλος;

  • Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι ο συγκεκριμένος πολιτικός έχει γρήγορα αντανακλαστικά και ώριμη σκέψη . Πιστεύω ότι θα πιέσει για την προσπάθεια εξεύρεσης δίκαιης λύσης για την περιοχή μας.
    Δεν είναι τυχαίο ότι εκπροσώπησε το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, έναντι τόσων Βουλευτών από Θεσσαλονίκη και επάξια κατά τη γνώμη μου.
    Αν και δεν τον ψήφισα στις προηγούμενες εκλογές, θα τον τιμήσω σίγουρα τις επόμενες.

  • Θα συνεχίσει να εργάζεται λέει. Εγώ λέω είδα φως και μπήκα. Μόλις ανακοινώθηκε η προτεινόμενη λύση βγήκε από το καβούκι του ο πρώην υπουργός για να πάρει λίγο από την δόξα της εξεύρεσης λύσης.
    Όλο το προηγούμενο διάστημα άφαντος τι έγινε τώρα και εμφανίστηκε;
    Ο άλλος βέβαια ακόμα άφαντος παραμένει.
    Θλίψη…

  • Για δες πού μας έφτασαν οι τοπικοί ηγέτες!
    Εκεί που ήμασταν καβάλα στ’ άλογο, πλέον παρακαλάμε να μας σώσουν αυτοί που κρέμονταν από τον λιγνίτη μας…

    Ανεπάγγελτοι πολιτικοί!

  • Κ. Κωνσταντινίδη, Κατά τα άλλα, ΟΥΔΕΜΙΑ συζήτηση γίνεται για ένα -σχέδιο ανασυγκρότησης της χώρας, -εξυγίανση του δημοσίου τομέα, -αντιμετώπιση του εντόνου προβλήματος της λαθρομετανάστευσης που έχει κλιμακωθεί επικίνδυνα τον τελευταίο καιρό (άνοδος 220% με στοιχεία της ΕΕ), -ανάπτυξη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, -αναζήτηση ευθυνών για την σημερινή δυσμενή κατάσταση της χώρας, αν και ξέρουν πολύ καλά οι εκπρόσωποι του συστήματος να απευθύνουν βολές στους πολιτικούς τους αντιπάλους. Μόνο που μένουνε στις κατηγορίες με αποτέλεσμα το αίσθημα δικαίου να θεωρείται πλέον ΩΣ ΑΝΕΚΔΟΤΟ από τον ελληνικό λαό π.χ Υπόθεση Τεμπών, Υπόθεση υποκλοπών….

  • Επιλογή της κυβέρνησης την οποία υπηρετείτε δεν είναι η απολογνιτοποίηση και η μετάλλαξη του τρόπου λειτουργίας της ΔΕΗ; Τα ρημάξατε όλα. Φτάνει πια… Μην πέφτετε άλλο από τα σύννεφα!

  • Μόλις έβγαλε δελτίο τύπου ο Κων/νίδης, αμέσως από κάτω τα τρολ του γραφείου του να τον εξυμνήσουν. Η “δίκαιη” λύση ασφαλώς θα είναι μια άγρια επιδότηση της “Δ”ΕΗ απ’ τον κρατικό προϋπολογισμό. Αυτό θα ισχύσει μέχρι να πάρουν είδηση στην ΕΕ πόση κρατική ενίσχυση έχει πάρει η συγκεκριμένη εταιρεία απ’ τη συγκεκριμένη κυβέρνηση. Μετά, θα δούμε το εργάκι που είδαμε με τους πρόσφατους λογαριασμούς χαρατσώματος των ελεύθερων επαγγελματιών, μια που η ΕΕ ποτέ δεν ενέκρινε την επιδότηση απ’ τα Ταμεία της. Επιστροφή χρημάτων κι όποιος ζήσει έζησε, όποιος πεθάνει πέθανε. Αλλά Κων/νίδης και κυβέρνηση θα έχουν κάνει προσωρινά τη δουλειά τους, να κοροϊδεύουν την τοπική κοινωνία!

  • Τι εγινε ρε γραφειο? Παλι πηραν φωτια τα πληκτρολογια? Επεσε ο μισθος και ηρθαμε εδω να πλεξουμε το εγκωμιο του κυριου τιποτα? Αχαχαχαχαχαχα!

  • Είναι ο μόνος Βουλευτής που μιλάει όταν πρέπει και δεν μασάει τα λόγια του. Αλλά δεν λέει ψέματα όπως ο κορυφαίος του είδους που βγήκε και είπε ότι έχει τελειώσει θετικά το θέμα, εδώ και πόσο καιρό. Για εντυπώσεις.

  • Στάθη, τελικά τι σκέφτεσαι πραγματικά θα μας πεις, γιατί μας μπέρδεψες…ήσουν ή δεν ήσουν υπέρμαχος της βίαιης απολιγνιτοποίησης??? Ή μήπως δεν καταλαβαίνεις ότι αυτά τα δύο συνδέονται μεταξύ τους??? Βγήκες ξαφνικά να μιλήσεις για την θέρμανση των πολιτών κατόπιν εορτής???

  • Ο μόνος σοβαρός πολιτικός με γρήγορα αντανακλαστικά.
    Δεν είναι τυχαίο που τον τίμησε ο Πρωθυπουργός, ενώ είχε τόσους Βουλευτές η Θεσσαλονίκη…
    Σοβαρός και με υπευθυνότητα, προκάλεσε συνάντηση με τον Δήμαρχο για ένα πρόβλημα που καίει, όταν οι άλλοι είναι και φαίνονται εξαφανισμένοι μήπως χάσουν ψήφους από ένα πρόβλημα σοβαρό για την περιοχή μας.
    Αν και δεν τον ψήφισα, θεωρώ πως έκανα λάθος και θα τον τιμήσω σίγουρα στις επόμενες εκλογές.

    • Το πόσο γρήγορα αντανακλαστικά έχει φάνηκε απ’ το πόσο πήρε είδηση ότι η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα. Κατά τα λοιπά, παριστάνει ακόμα τον Υπουργό, σε μια κυβέρνηση που πλέον θυμίζει περισσότερο τσίρκο. Αξίζουμε καλύτερα! Με Καραμανλή ή και Σαμαρά δεν θα είχαμε ποτέ τέτοιο τσίρκο!

      • Εσύ ακόμα δεν κατάλαβες ότι δεν κόπηκε το ρεύμα και ότι αυτό ήταν ένα ψέμα του Καραβασίλη μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο;

      • Επειδή είσαι ανημερωτος και εμπαθής, η ΔΕΗ δεν έκοψε το ρεύμα ακόμη. Ενημέρωσε ότι θα το κόψει εάν δεν πληρωθεί από τη ΔΕΤΥΠ. Επίσης γνωρίζεις εάν έκανε ενέργειες ο Βουλευτής.
        Αλλά από ότι ξέρουμε εδώ και πολλούς μήνες βγήκε ο Μιχαλιός και δημοσιοποιεί ότι ΤΕ τελείωσε το θέμα θετικά.

  • Στάθης ο πρώτος βουλευτής και ο καλύτερος. Μπράβο Στάθη εσένα θέλουμε. Ο Πλακεντίας χρέη αφήνει και πάλι καλός ο Κυριάκος.

  • Σύντομα τα χαμπερα και για Κοζάνη.Μια τηλεθερμανση έχουμε και αυτή θα την κλείσουν. Ο Πλακεντάς άπεχτος ΠΕχτης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι