Δήμος Κοζάνης: Κλειστή η πισίνα του Λιάπειου λόγω έκτακτης τεχνικής βλάβης

1 Σεπτεμβρίου 2024
22:13

 

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω έκτακτου τεχνικού προβλήματος, θα είναι κλειστή η πισίνα του Λιάπειου Κολυμβητηρίου.

Το προσωπικό και οι συνεργάτες του Δήμου Κοζάνης κάνουν ότι είναι δυνατό, για την άμεση επιδιόρθωση της βλάβης.

Με νεότερη ανακοίνωση, θα σας γνωστοποιήσουμε την ημερομηνία επαναλειτουργίας.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση και την υπομονή σας.

 

Γραφείο Τύπου

Δήμου Κοζάνης

3 σχόλια

  • Καλώς τα παιδιά
    Ενημερώνονται από τους συλλόγους πως έχουν πρόβλημα οι δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις και βγάζουν ανακοίνωση για τους δημότες της Κοζάνης 8 ώρες μετά!
    Ωραίοι!
    Κάτι αλλάζει,προς το χειρότερο όμως…

  • Παγκόσμια προτωτυπια να κλείνει η πισίνα σε μία περιοχή που δεν έχει θάλασσα δύο μήνες το καλοκαίρι. Δύο μήνες δοκιμές κάνατε; γι την πισίνα στο ΔΑΚ κανένα νέο;.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι