kozan.gr: O πρώην Πρόεδρος του Eκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης Γιώργος Ευρενιάδης πλέκει το εγκώμιο του υποψηφίου για την προεδρία του ΕΒΕ Κοζάνης Γιάννη Τερνενόπουλου, με έμμεσες αιχμές προς άλλους υποψηφίους

2 Σεπτεμβρίου 2024
13:04
Έτσι, γιατί υπάρχουν και αυτού του είδους υποψήφιοι για το ΕΒΕ , όπου δεν βρίσκονται σε γραφεία να μιλούν για αναπτυξιακά μοντέλα , προγράμματα του ΕΣΠΑ ,του αναπτυξιακού και άλλες ικανοποιητικές αναποτελεσματικές αοριστίε . Όχι , υπάρχει και η κατηγορία αυτών των υποψηφίων που σηκώνονται από τις έξη , που απασχολούν 5, 10, 20, 30 συντοπίτες , που προτιμούν να προμηθεύονται από την τοπική αγορά πάρα από το διαδίκτυο, και που ξεφορτώνουν προϊόντα της βιοτεχνίας τους σε όλες τις μεριές του κόσμου , σε εκκλησιές και πλατείες σε σχεδόν όλη την Ελλάδα.
Γιατί μπορεί τα μάρμαρα ΚΟΖΑΝΗΣ να συγκαταλέγονται στα καλυτέρα του κόσμου να διακοσμούν όπως προανάφερα εκκλησιές και πλατείες ανά την Ελλάδα , στην δική μας πλατεία στην ΚΟΖΑΝΗ κάποιοι επιδέξιοι καταφερτζήδες ή ευγενικά ακατατόπιστοι προτίμησαν γρανίτη Κίνας.
Ο τόπος μας δοκίμασε και πίστεψε στα λόγια τα παχιά των άεργων , ίσως να ‘ρθει η ώρα να πιστέψει στα έντιμα χέρια των βιοπαλαιστών και βιοτεχνών.

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι