Ανταλλαγή οικοπέδων μεταξύ Δήμου Κοζάνης και Μαμάτσειου Νοσοκομείου με στόχο την αναβάθμιση της Δημόσιας Υγείας (Φωτογραφίες)

2 Σεπτεμβρίου 2024
14:09

 

Υλοποιώντας απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης περί ανταλλαγής οικοπέδων μεταξύ Δήμου Κοζάνης και Μαμάτσειου Νοσοκομείου, ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης και ο Διοικητής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης Δημήτρης Σιόλιος, υπέγραψαν το μεσημέρι της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου 2024, το σχετικό συμβόλαιο ανταλλαγής.

Σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, «η εν λόγω ανταλλαγή θα εξασφαλίσει την επέκταση των κτιριακών εγκαταστάσεων του Νοσοκομείου και τη διαμόρφωση ενός κοινόχρηστου χώρου – πρασίνου στην περιοχή.

Παράλληλα, η επέκταση των κτιριακών εγκαταστάσεων του υφιστάμενου Νοσοκομείου προάγει κοινωφελή δημόσιο σκοπό υγείας όλων των δημοτών του Δήμου Κοζάνης και της ευρύτερης περιοχής».

 

Γραφείο Τύπου

 Δήμου Κοζάνης

 

7 σχόλια

  • Αυτος ειναι Δημαρχος.Απο την πρωτη μερα που ανελαβε βελτιωνει την καθημερινοτητα των δημοτων,που για πολλα-πολλα χρονια ηταν ζητουμενο.

  • Μήπως να μας τα δείχνατε σε χάρτη αυτά τα οικόπεδα, να τα μάθουμε κι εμείς; Απ’ τους Χάρτες στο ίντερνετ δεν τα βρίσκουμε πουθενά, το Νοσοκομείο έχει ήδη καλύψει πλήρως το οικοδομικό του τετράγωνο, χάρη στη στενόθωρη πολιτική των τριών προηγούμενων Δημάρχων. Το Μαμάτσειο είναι η χαρά της Τροχαίας, να κόβει κλήσεις για “παράνομη” στάθμευση, αλλά κανένας δεν λέει πού μπορεί να παρκάρει π.χ. το προσωπικό του Νοσοκομείου νόμιμα. Κι άιντε να ψάχνουν οι συνοδοί ασθενών παρκάρισμα στην Κοζάνη.

  • Η ανταλλαγή αυτη αποφασιστηκε απο το προηγουμενο δημοτικο συμβουλιο και πολλοι πιεσαν γι αυτο. φυσικα, οπως και για πολλά αλλα, ο γιαννακης δεν είχε ιδέα, το βρηκε ετοιμο το υπεγραψε και καμπαρντίζει μοιραζοντας χαμόγελα. Τα γκαβά τα πλια τα φκιαν ο θεος φωλιά.

  • Καντε κατι με το θεμα του parking. Ειμαι εργαζομενος του νοσοκομειου και αναγκαζομαι να ερχομαι τουλαχιστον μιση ωρα πριν τη βαρδια μου, μηπως ειμαι απο τους τυχερους και βρω να παρκαρω, αλλα οπως παντα παρκαρω κοντα στη νομαρχια ή στο νιαμερο. Δεν λεω οτι ειναι μακρια, αλλα σκεφτειτε λιγο και τους ασθενεις που ταλαιπωρουνται με αυτη την κατασταση. Υπαρχει ανεκμεταλλευτος (και απλετος) χωρος στο πισω μερος του νοσοκομειου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι