Δ.Ε.Υ.Α. Βοΐου: Yπεγράφη προγραμματική σύμβαση με τίτλο “Προμήθεια υλικών για την αντικατάσταση τμήματος αποχέτευσης εντός της Δ.Ε. Νεαπόλεως”

2 Σεπτεμβρίου 2024
23:01

 

Η Διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α. Βοΐου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι σήμερα Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 9:30, υπογράφηκε στο γραφείο του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Αμανατίδη Γεώργιου προγραμματική σύμβαση με τίτλο “Προμήθεια υλικών για την αντικατάσταση τμήματος αποχέτευσης εντός της Δ.Ε. Νεαπόλεως”, ανάμεσα στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την Δ.Ε.Υ.Α. Βοΐου, οι οποίες εκπροσωπούνται από τον περιφερειάρχη κ. Αμανατίδη Γεώργιο και τον κ. Τζιούφα Ιωσήφ αντίστοιχα.

Η υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης παρέχει την δυνατότητα να δοθεί λύση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε έπειτα από την κατάρρευση μέρους του αποχετευτικού συστήματος της Δ.Ε. Νεαπόλεως.

Ευχαριστούμε την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και ιδιαιτέρως τον περιφερειάρχη κ. Αμανατίδη Γεώργιο για την άμεση και καθοριστική του ανταπόκριση. Καταδεικνύει δε την ισχυρή επιθυμία του για την προστασία των δημοτών και για την ενίσχυση των τοπικών υποδομών.

Από την υλοποίηση αυτού του έργου θα επωφεληθούν πλέον των δύο χιλιάδων κάτοικοι.

Η Διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α. Βοΐου

 

 

Ένα σχόλιο

  • Τα αυτονόητα έχουν καταντήσει ειδήσεις. Ούτε στην Ουγκάντα η αντικατάσταση του αποχετευτικού δεν αποτελεί έργο αλλά υποχρέωση…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι