Παράπονο αναγνώστριας στο kozan.gr για την καθημερινή καθυστέρηση του δρομολογίου ΚΤΕΛ στη 1.30 το μεσημέρι από Πτολεμαΐδα προς Κοζάνη

4 Σεπτεμβρίου 2024
14:36

Αξιότιμοι κύριοι,

Θα ήθελα να εκφράσω την βαθιά απογοήτευσή μου για την καθημερινή καθυστέρηση του δρομολογίου ΚΤΕΛ των 1.30 από Πτολεμαΐδα προς Κοζάνη. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα δρομολογίων αναγράφει ώρα αναχώρησης στη 1.30, παρ΄ όλα αυτά υπάρχει καθημερινή καθυστέρηση από 20 έως 30 λεπτά με αποτέλεσμα να επακολουθεί καθυστέρηση στην ώρα άφιξης στον υπεραστικό σταθμό Κοζάνης. Αυτό δημιουργεί σοβαρά προβλήματα σε επιβάτες που έχουν δρομολογημένες υποχρεώσεις βάσει του προγράμματος των 1.30. Προσωπικά, κινδυνεύει η θέση εργασίας μου με απόλυση λόγω καθημερινής καθυστέρησης.
 Παρακαλώ θερμά για την άμεση αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας των δρομολογίων. Σε διαφορετική περίπτωση θα είμαι αναγκασμένη να προσφύγω σε κάθε αρμόδια Αρχή για την ομαλή λειτουργία του προγράμματος.
Με εκτίμηση
Μια δυσαρεστημένη επιβάτης

6 σχόλια

  • Δυστυχώς το μονοπώλιο του ΚΤΕΛ δημιουργεί πολλά προβλήματα και δεν επιτρέπει την πρόσβαση των ταξιδιωτών όταν θέλουν και πρεπει

  • Και μερικές φορές το δρομολόγιο Κοζάνη Αιανή στης 20:00 καθυστερεί πολλές φορές. Επίσης δεν έχουν αρκετά δρομολόγια σε σημείο να μην έχουμε κανένα δρομολόγιο της Κυριακές….

      • Ρώτα πρώτα αν υπάρχουν λεφτά για αυτοκίνητο. Γι’ αυτό είναι τα ΚΤΕΛ. Για να εξυπηρετούν όσους δεν έχουν αυτοκίνητο. Αν πάρουν όλοι αυτοκίνητο να τα κλείσουμε τα ΚΤΕΛ μιας που υπολειτουργούν κιόλας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι