kozan.gr: Σφραγίζεται, σε διάστημα 30 ημερών από σήμερα, ο στεγασμένος σταθμός αυτοκινήτων του Δήμου Κοζάνης στην Πλατεία Συντάγματος

4 Σεπτεμβρίου 2024
16:03

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, που παρουσιάζει τη συγκεκριμένη εξέλιξη, στην σφράγιση των εγκαταστάσεων του στεγασμένου σταθμού αυτοκινήτων (3451 τ.μ. και χωρητικότητας εκατόν δώδεκα (112) αυτοκινήτων) στην Πλατεία Συντάγματος στην Κοζάνη, και λειτουργεί στο όνομα της Δ.Ε.Τ.Κ. «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ», σε διάστημα 30 ημερών από σήμερα, προχωρά η Γενική Διεύθυνση Επιχειρηματικότητας & Μέτρων της Π.Ε. Κοζάνης. Οι λόγοι έχουν να κάνουν με τ ‘ότι από την 02-03-2023 έκθεση αυτοψίας διαπιστώθηκε ότι η λειτουργία του εν λόγω χώρου στάθμευσης υφίσταται χωρίς να ισχύουν: η άδεια λειτουργίας, το πιστοποιητικό πυρασφάλειας και η βεβαίωση ελέγχου εν γένει ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων. Από τότε (2023) μέχρι σήμερα κι αφού υπήρξε σχετική αλληλογραφία εντός του έτους 2023 αλλά και πρόσφατη απάντηση της σημερινής δημοτικής αρχής η οποία ως φαίνεται δεν ικανοποίησε, ως προς τις απαντήσεις της, την αρμόδια υπηρεσία της Π.Ε. Κοζάνης, που προχωρά στη σφράγισή του καθώς ο Δήμος Κοζάνης έως σήμερα δεν έχει γνωστοποιήσει τη λειτουργία του με τα απαιτούμενα πιστοποιητικά, όπως προβλέπουν οι ισχύουσες διατάξεις.

5 σχόλια

  • Από τύχη δεν υπάρχουν ατυχήματα. Μόνιμα σταζει νερά, μόνιμα οι λάμπες καίγονται από βραχυκυκλωμα, μονίμως βρώμικο… αλλά τα 35 ευρώ κάθε μήνα έρχονται σε λογαριασμό και τοκιζονται αν τα καθυστερήσεις..

  • Δεν υπάρχει δημοτική αρχή.
    Υπάρχουν αντιδήμαρχοι οι οποίοι συμφώνησαν πριν τις εκλογές για τις θέσεις που έλαβαν και υπάρχουν σύμβουλοι αμειβόμενοι με υψηλούς μισθούς. Άνθρωποι που προβάλλουν τίτλους και ιδιότητες που δεν έχουν. Δυστυχώς είμαστε δημότες αυτού του δήμου και αποκλειστικά υπεύθυνοι για την κατάντια μας.

  • Τα δομικά έργα γίνονται για περισσότερα απ’ τα 20-25 χρόνια που κράτησε το συγκεκριμένο. Άλλο ένα κακοφτιαγμένο έργο επί Κουκουλόπουλου. Δοξάστε τον!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι