kozan.gr: O εκλεγμένος Πρόεδρος της Κοινότητας Ανθοτόπου, με τη Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις”, Λευτέρης Παπαϊωάννου, πλέκει το εγκώμιο της σημερινής Δημοτικής Αρχής για τα έργα που γίνονται στην εν λόγω κοινότητα

4 Σεπτεμβρίου 2024
16:28

O εκλεγμένος Πρόεδρος της Κοινότητας Ανθοτόπου, με τη Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις”, Λευτέρης Παπαϊωάννου, πλέκει το εγκώμιο της σημερινής Δημοτικής Αρχής για τα έργα που γίνονται στην εν λόγω κοινότητα, γράφοντας χαρακτηριστικά στο προσωπικό του προφίλ στο facebook: Το ευχαριστώ είναι λίγο να περιγράψω όλο αυτό που γίνεται αδιάκοπα εδώ και επτά μήνες στην Κοινότητα μου διορθώνοντας την ατέλειωτη εγκατάλειψη σε όλα τα μήκη και πλάτη…..ο Δήμος Κοζάνης η Τεχνική Υπηρεσία όλοι δίπλα μας συν τους συγχωριανούς που έχουν ενεργοποιηθεί και έχουν κάνει μοναδική προσπάθεια σε όλους τους τομείς πάμε δυναμικά.”

10 σχόλια

  • Αυτά δεν είναι αργά αλλά φωτογραφίες,που δείχνουν κάποια πράγματα σε άγνωστη τοποθεσία και μερος
    Δείξτε τα εργα όταν όλα αυτά ολοκληρωθούν και τότε θα δούμε τι έγινε από το Δήμο τι σπο τους κατοίκους και το δεν εγινε

  • Εμείς θα συγχαρούμε τον πρόεδρο. Όλα ξεκινάνε από εσάς. Το γεγονός ότι από ευγένεια ευχαριστείτε τις τεχνικές υπηρεσίες και γενικά το δήμο Κοζάνης σας τιμά. Για τη δημοτική αρχή πάντως δεν θα έλεγα και τα καλύτερα λόγια.

  • Ασχετα με την εκλογή τους, οφείλουν οι Πρόεδροι κατά την θητεία τους να είναι συνεργάτες με την συμπολίτευση του Δήμου.
    Αντιπολίτευση υπάρχει,αυτή και μόνο αυτή οφείλει να αντιπολιτεύεται την συμπολίτευση.
    Πρώην Πρόεδρος Κοινότητας

    • Ο δήμος Κοζάνης είναι υπηρεσία. Η συμπολιτευση είναι δημοτική παράταξη. Ο πρόεδρος της κοινότητας οφείλει να συνεργάζεται με την υπηρεσία και όχι με πρόσωπα τα οποία άλλοτε ήταν με τον Μιχαηλίδη όπως ο Παπαστολου, και ο Ευκολιδης.

  • Koυζιακη ακομη και οι προεδροι σου αναγνωριζουν την προσπαθεια της δημοτικης αρχης κοκκαλιαρη. συνεχισε τον πολιτικο κατηφορο σου και την στειρα αντιπολιτευση που σε εκθετει ολο και περισσοτερο. κριμα για ητν κινηση που εχει στο τιμονι της εναν ανθρωπο που απο την στιγμη που ξεκινησε η δημοτικη αρχη την αναληψη των καθηκοντων δεν ειχε το θαρρος να παραδεχτει εστω και ενα πραγμα. χαρη απατος θα πας στις επομενες εκλογες αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι θα εισαι υποψηφιος γιατι μαλλον δεν θα εισαι

    • Ο Κοκκαλιαρης είναι μέλος της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης.
      Ο Κοκκαλιαρης είχε υποψηφίους από την τριανδρία Μαλούτα Σημανδρακου Μιχαηλίδη οι οποίοι φυσικά θα είναι έμμισθοι αντιδήμαρχοι για 60 μήνες.
      Ο Κοκκαλιαρης είχε υποψηφίους που όπως και αυτός ανήκε στ δημοτική κίνηση Κοζάνη τόπος να ζεις.
      Ο Κοκκαλιαρης ήταν εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στο παρελθόν με τον Πάρη Κουκουλοπουλο για αυτό τακτοποίησε και τα δικά του παιδιά.

    • Εσυ εμμισθο τρολακι ασχολησου με τα πανηγυρια και την ανυπαρξια του δημαρχου σου και ασε τον Κουζιακη σε εμας που τον ψηφισαμε. Αυτα που δειχνει ο ο προεδρος του ανθοτοπου ειναι καθημερινοτητα που πρπει να γινει και καλως γινεται. φυσικα για να τα εχει καλα με τους αντιδημαρχους και να του στελνουν κανενα μηχανημα για να φανει οτι κανει εργο σαν προεδρος. Εσεις συνεχιστε να χτυπάτε τον Κουζιακη γιατι δειχνει ποσο ανυπαρκτοι και ασχετοι ειστε εκει στον Δημο και τον φοβαστε καθε φορά που μιλάει.

  • Πρόεδρε συνελθε όσο είναι καιρός
    Άσε τις ευχαριστίες …… και ασχολήσου με τα πραγματικά προβλήματα του χωριού σου
    Ανθοτοπος: ένα ενιαίο απέραντο φωτοβολταϊκό ……..

  • Επειδή με πείραξε κατά τον συντάκτη της απόφασης αποφάσισα επι ένα μήνα να απέχω από το φαγητό μήπως και συνέλθω
    Τόσο με πείραξε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι