kozan.gr: Ο Περιφερειάρχης Γ. Αμανατίδης για το καυτό θέμα της τηλεθέρμανσης Πτολεμαίδας, και τη διαμάχη ΔΕΤΗΠ – ΔΕΗ, που παρουσιάστηκε, διεξοδικά, μέσα από τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ του kozan.gr: “Πολύ δύσκολο εγχείρημα. Κάποιοι από τους συνομιλητές μου πιστεύουν ότι όταν μιλάμε για τόσα εκατομμύρια (150 εκ ευρώ συνολικά και για τη μελλοντική λειτουργία των ηλεκτρολεβήτων) δύσκολα μπορεί να επέλθει συμφωνία. Εγώ πάντως είμαι αισιόδοξος και βλέπω φως στον ορίζοντα. Είναι μονόδρομος να συμφωνήσουμε. Για μένα το ιδεατό σενάριο (για την ΔΕΤΗΠ) είναι να κλείσει η συμφωνία χωρίς να κατέβει ο διακόπτης. Τα δικαστήρια όμως αποφάσισαν κάτι άλλο” – Τι λέει για τον χαρακτηρισμό, από το kozan.gr, περί Διαμεσολαβητή Περιφερειάρχη, ότι δηλαδή παρεμβαίνει εκ των υστέρων (Bίντεο)

4 Σεπτεμβρίου 2024
20:14

 

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού West μίλησε το βράδυ της Τετάρτης 4/9 ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γ. Αμανατίδης δίνοντας απαντήσεις, με βάση τις τελευταίες εξελίξεις, για το καυτό θέμα της τηλεθέρμανσης Πτολεμαίδας, και τη διαμάχη ΔΕΤΗΠ – ΔΕΗ, που παρουσιάστηκε, διεξοδικά, μέσα από τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ του kozan.gr. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

9 σχόλια

  • Αυτό που έκανες το κάνεις χρόνια και το κάνεις καλά αφού εκλεγεσαι.
    Ήσουν βουλευτής όταν δημιουργήθηκε το χρέος.
    Τι έκανε η ΑΝΚΟ για τη μετά λιγνίτη εποχή;

  • καταφερανε η περιοχη να τους χρωσταει αυτη ειναι η δικαιη μεταβαση αυτα που γινοντε τωρα στην Πτολεμαιδα θα γινουν μετα και στην Κοζανη μεθοδοι που μονο στην Ν. Αμερικη τους βλεπουμε παρηγορια μονο οσους συμπολιτες μου συναντω που λενε καιρος να ξεσηκοθουμε ολοι φτανει πια

  • Να μας πούνε το τι έγινε το αποθεματικό γιατί είχε χρήματα η τηλεθέρμανση μην μας κοροϊδεύουν.
    Να μας πούνε γιατί ενώ κόβουν την τηλεθέρμανση από τους πολίτες τώρα παρεξηγούνται γιατί η ΔΕΗ τους έκοψε αυτούς.
    Το σωστό και το πρέπον έπραξε!

  • σταματήστε να κάνετε επανάσταση από το πληκτρολόγιο και πηγαίνετε σε καμιά συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
    δεν είναι καμιά επαναστατική πράξη άλλα τουλάχιστον αντιδράστε κάπως.

  • Δεν κάνει για ηγετικές θέσεις τελικά… Έμαθε τόσα χρόνια στις εξυπηρετήσεις στην ΑΝΚΟ και νόμιζε ότι η Περιφέρεια είναι προαγωγή…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι